5 geschifte minicaravans voor echte avonturiers

door Skip

24 Juni 2017

5 geschifte minicaravans voor echte avonturiers
Advertisement

Je hebt mensen die hun vakantie doorbrengen in hotels die alle comfort hebben die je mag verwachten, en je hebt mensen die niet eens stil kunnen blijven zitten in de vakantie. De populairste optie is de camper. Maar als je vindt dat de traditionele camper te log is om mee te reizen, dan kan je vandaag eens wenden tot de minicaravans die zelfs voor de meest ruige routes geschikt zijn. Met een minicaravan met een kleine ruimte waar alles in kan wat je nodig hebt en een terreinwagen kan je elke weg aan en landschappen zien die alleen voor weinigen blijft voorbehouden...

Advertisement

Het 'Venture OHV' model.

Het 'Venture OHV' model.
Advertisement
5 geschifte minicaravans voor echte avonturiers - 2

Deze druppelvormige sleurhut heeft de nieuwste veringen waardoor een aangename en veilige rit mogelijk is. De ruimte die is ontworpen voor twee personen wordt bijna helemaal in beslag genomen door het bed, maar keukenonderdelen zitten er ook in, net als ruimte voor reisvoorraden. Op de Venture OHV kunnen er zonnepanelen worden geplaatst voor elektriciteit die in de "keuken" kan worden gebruikt.

Het 'Terradrop CVT' model.

Het 'Terradrop CVT' model.
5 geschifte minicaravans voor echte avonturiers - 4

Net als de Venture OHV heeft de Terradrop een moderner en compacter design. Er kunnen verschillende extra's in om er een super goed uitgeruste en respectabele minicaravan van te maken.

Het 'Base Camp Trailer' model.

Het 'Base Camp Trailer' model.
Advertisement
5 geschifte minicaravans voor echte avonturiers - 6

Dit model is ontworpen voor de lange perioden van leven on the road en kan zich goed aanpassen aan verschillende klimaatomstandigheden. Hij kan worden voorzien van een tent op het dak en een ruimte waar je brandhout kunt opslaan.

Het 'Trailer Boat' model.

Het 'Trailer Boat' model.
Advertisement
5 geschifte minicaravans voor echte avonturiers - 8

Deze minicaravan onderscheid zich van anderen omdat ie... een boot heeft! Perfect voor diegenen die niet alleen over de weg willen reizen maar ook willen varen.

Het 'Bruder EXP-6' model.

Het 'Bruder EXP-6' model.
Advertisement
5 geschifte minicaravans voor echte avonturiers - 10

Als je op zoek bent naar iets veel bestendigers dan is de Bruder geschikt voor jou: het metalen uiterlijk maakt hem agressief maar binnenin zal je aangename en stijlvolle meubels vinden die een interessant contrast geven. Deze caravan kan tot twee keer zijn gewicht vervoeren en zijn hoogte kan speciaal worden aangepast met een speciale app op de smartphone wanneer er over smalle wegen wordt gereden.

Advertisement