Hij Wist Niet Dat Zijn Leven Zou Veranderen Op Het Moment Dat Hij Een Hond Uit Het Asiel Wilde Adopteren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij Wist Niet Dat Zijn Leven Zou Veranderen…
Een man ziet een doos in de sneeuw en redt twee kittens die aan zichzelf zijn overgelaten Dit 10,000 Kamers Tellende Hotel Heeft Nooit Meer Gasten Ontvangen In De Laatste 70 Jaar

Hij Wist Niet Dat Zijn Leven Zou Veranderen Op Het Moment Dat Hij Een Hond Uit Het Asiel Wilde Adopteren

Door Skip Tromp de Haas
10.941
Advertisement

Het verlies verwerken van een huisdier dat jaren lang naast je heeft gestaan in het leven van alledag is zeker niet makkelijk. In begin weet je zeker dat niets en niemand je troost kan brengen maar beetje bij beetje heelt de wond en ben je er weer klaar voor om je liefde te delen met een nieuwe kameraad in je leven.

Dit overkwam ook Steve Grieg min of meer, hij was echt kapot van de dood van zijn hond, en hij vond maar geen manier om zijn verdriet te stelpen. Op een dag ging hij maar naar het asiel en wilde graag de moeilijkste hond die het asiel had adopteren, niet wetend dat hij de weg was ingeslagen die hem naar het geluk zou leiden.

Foto's: Instagram/Wolfgang2242

Het werd duidelijk dat er veel honden waren die niemand wilde hebben. Ze hadden echte wanhopige vooruitzichten vanwege hun leeftijd of uiterlijke verschijning) om geadopteerd te worden in de nabije toekomst. Hoe moet je nu iemand kiezen uit deze groep?

Steve's keuze was om niet te kiezen: zo gebeurde het dat zjn huis 10 nieuwe vriendjes rijker was die allemaal gemeen hadden met elkaar dat ze veel tijd in de opvang hebben doorgebracht en weinig hoop hadden om te worden geadopteerd.

Advertisement

Via het Instagramprofiel van Steve volgen duizenden mensen de dagelijkse avonturen deze ongebruikelijke, schattige groep honden, die zeker veel zorg en aandacht nodig hebben.

Deze honden hebben een speciaal voedingsschema of worden voortdurend verzorgd omdat ze oud of mishandeld zijn. Steve is hier een groot deel van de dag mee bezig.

Advertisement

De vrije tijd die overblijft gaat op aan knuffelen of het maken van deze leuke foto's die ook als doel hebben het grote publiek bewust te maken ervan te maken dat je deze honden ook kunt adopteren in plaats van alleen pups te nemen.

Advertisement

Steve geeft toe dat het veel werk is, maar de voordelen wegen toch zwaarder. Ook na de zwaarste dag is er altijd wel iemand die hem liefdevol opwacht, klaar om hem een momentje van onvoorwaardelijke liefde te schenken.

Advertisement

De 'boerderij' van Steve wordt voortdurend uitgebreid. Er zijn nu ook katten, eenden en duiven bij gekomen. 

Jammer genoeg is de grootte van zijn huis niet toereikend om zelf nog meer honden in huis te nemen. In zijn toekomstplannen zit ook het opzetten van een adoptienetwerk dat zich in het bijzonder bezighoudt met gevallen waar hij mee te maken kreeg; met honden die voor de rest van hun leven in kooien moeten leven.

Wij wensen Steve en zijn hele gezin veel succes toe!

Tags: DierenHondenLeuke
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt