x
Haar Ongeluk Dreigde Haar Geluksmoment…
Hoe Werden Patiënten In Het Verleden Genezen? Zie Het Hier Op Deze Zorgwekkende Foto’s Kakebo: de Japanse manier om geld te besparen en je financiën in de gaten te houden

Haar Ongeluk Dreigde Haar Geluksmoment Te Verpesten Maar Op Haar Trouwdag Kreeg Ze Het Onmogelijke Voor Elkaar

03 November 2016 • Door Skip
5.954
Advertisement

Op haar trouwdag wilde Jacquie koste wat kost zichzelf belonen en ook anderen een cadeau geven. Het heeft haar maanden revalideren en fysiotherapie gekost om voor het altaar te staan op eigen benen en uiteindelijk is het haar gelukt. Sterker nog. Haar vastberadenheid was zo groot dat ze niet alleen kon dansen met haar versgetrouwde man maar ook met moeders en opa. Acht jaar na een ongeluk waardoor ze in een rolstoel terechtkwam, heeft Jacquie die dag kunnen beleven zoals ze dat graag wilde.

Foto's: Love Stories by Halie and Alec

via: Fox News

Op 27-jarige leeftijd raakte Jacquie's ruggengraat beschadigd tijdens een ongeluk waardoor ze vanaf de nek verlamd was geraakt.

Advertisement

Doktoren zeiden tegen haar moeder dat haar kansen op lopen zo laag waren dat ze niet eens een percentage wilden noemen.

Jacquie die een actieve en sportieve scholiere was, moest in een rolstoel zitten, iets waar ze nooit genoegen mee wilde nemen.

Advertisement

Toen haar vriend Andy haar ten huwelijk vroeg, wilde ze niet aan het beeld waar ze al zittend aan zou komen bij het altaar. Toen had ze besloten om het onmogelijke te doen.

Advertisement

Ze gaf zich over aan de vakkundige handen van een fysiotherapeut en oefende ze maandenlang op een loopband.

Advertisement

In het begin verhinderde een schommelende bloeddruk haar om lang te kunnen staan, maar langzaamaan lukte het haar om 30 minuten te blijven staan....

... meer dan genoeg om het gangpad te doorlopen naar de liefde van haar leven en hem z'n eerste dans te gunnen als man en vrouw!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt