Hij stelt zijn vriendin niet voor aan zijn ouders omdat ze "te dik" is: ze valt 90 kg af en neemt wraak

Janine image
door Janine

12 Maart 2022

Hij stelt zijn vriendin niet voor aan zijn ouders omdat ze "te dik" is: ze valt 90 kg af en neemt wraak
Advertisement

Wanneer kan een relatie als gezond worden gedefinieerd? Wanneer de twee partners van elkaar houden en elkaar respecteren, accepteren ze elkaars sterke en zwakke punten en wanneer ze elkaar helpen. Geen enkele relatie is perfect te definiëren, maar juist van een partner - dat wil zeggen van degene die aan onze zijde staat - verwachten we begrip, steun, vertrouwen, aandacht. Samantha Rawley kreeg van haar partner niets van dit alles. De jonge vrouw is altijd erg zwaar geweest en haar laatste partner accepteerde niet alleen haar maat niet, maar vernederde haar ook: hij vertelde haar dat hij haar niet aan zijn ouders zou voorstellen omdat ze "te dik" was en dat hun relatie daarom geheim zou blijven. Hoe reageerde Samantha? Ze nam "wraak" die haar goed deed.

via therealslimsammii/Instagram

Advertisement

Door de woorden van haar partner voelde Samantha zich vernederd. Ze besloot haar vriend te verlaten en eindelijk voor haar gezondheid te zorgen. Samantha woog tussen de 160 en 164 kg en ze heeft altijd veel diëten geprobeerd, maar geen enkele was effectief genoeg. Na een korte tijd gaf Samantha het dieet op en begon weer aan te komen. De woorden van haar inmiddels ex-partner, die zich bleek te schamen voor Samantha's uiterlijk, zetten haar aan tot nadenken en verandering. Samantha's oorspronkelijke idee was om een ​​radicale verandering in haar uiterlijk door te voeren, als een vorm van wraak. In werkelijkheid bleek het pad van Samantha veel meer te zijn.

Advertisement

De vrouw besloot, na enkele bedenkingen, haar toevlucht te nemen tot bariatrische chirurgie. Door de operatie, die $20.000 kostte, verloor ze in korte tijd 90 kg. De resultaten waren duidelijk en direct en dit gaf Samantha de juiste motivatie om door te gaan. Bariatrische chirurgie was slechts de eerste stap. Na veel gewicht te hebben verloren, moest de vrouw haar toevlucht nemen tot plastische chirurgie om de overtollige huid te verwijderen.

De reis was dus moeilijk en pijnlijk, maar het stelde haar in staat het lichaam van haar dromen te krijgen. Samantha deelt haar pad nu op social media, waar ze door veel mensen wordt gevolgd, op zoek naar een voorbeeld en motivatie. Samantha bedankt haar laatste relatie en haar ex-vriend omdat hij haar met zijn vernederende woorden de motivatie gaf om te veranderen. De reis begon als wraak, maar veranderde al snel in een innerlijke reis. Samantha is herboren en, wat haar voormalige partner nu ook denkt, het leven lacht haar toe.

Advertisement