x
Deze strandwachten begeleiden elke dag…
Zonnepanelen die zelfs 's nachts elektriciteit opwekken: de uitvinding van een team wetenschappers Sprookjesachtige ontmoetingen: ze ontdekt dat ze haar vriend al heeft gezien voordat ze hem ontmoette, een video bewijst het

Deze strandwachten begeleiden elke dag een 95-jarige vrouw naar haar favoriete strand

08 April 2022 • Door Janine
851
Advertisement

Hoe wil je je vakantie doorbrengen? Ongeacht de leeftijd heeft elke persoon zijn eigen behoeften en verlangens. Dottie Schneider's wens is om aan zee door te brengen, op een van haar favoriete stranden. Hoewel Dottie 95 jaar is en slecht ter been is, heeft ze haar verlangen niet opgegeven en besloot ze - tijdens een vakantie met haar dochter, in oktober 2021 - naar Orange Beach te gaan.


Dottie wachtte al heel lang op deze vakantie: ze verlangde ernaar om samen met haar dochter Kimberly te relaxen op het strand aan de kust. De vrouw verplaatst zich echter dankzij het gebruik van een rolstoel: lopen is voor Dottie moeilijk. Aangekomen bij het strand realiseerden Dottie en haar dochter zich dat ze het strand niet kon bereiken met haar rolstoel. Gelukkig schoten er echter meteen enkele jongeren te hulp. Een badmeester van de Beach Safety Division zag Dottie en haar dochter in moeilijkheden, terwijl ze probeerden uit te vinden hoe dat schijnbaar onoverkomelijke probleem op te lossen. De badmeester nam het voertuig dat hij gewoonlijk gebruikt om op het strand te patrouilleren en gaf Dottie een lift. Aangekomen onder de parasol sprak de jongen met de twee vrouwen, die hem vertelden dat ze daar een week op vakantie zouden blijven. De jonge badmeester gaf hen meteen het telefoonnummer van de strandwachten en vroeg hen contact met hen op te nemen wanneer ze de volgende dagen op het strand zouden aankomen.

En zo geschiedde: de groep strandwachten droeg Dottie een week lang elke dag naar haar ligstoel. De dankbaarheid van de twee vrouwen was enorm. Dochter Kimberly zei: “We zijn de jongens van Orange Beach Surf Rescue voor altijd dank verschuldigd. Ze gaven mijn moeder een speciaal gevoel. Ze kreeg niet het gevoel dat ze iemand tot last was. Het was magisch. Beter dan naar Disney World gaan. Deze jongeren verdienden hun vleugels voor de manier waarop ze mijn moeder behandelden. Ze gaven er allemaal echt om." Deze belangeloze en spontane daad van vriendelijkheid zorgde ervoor dat de twee vrouwen zich speciaal voelden en laat ons zien hoe weinig genoeg is om een ​​verschil te maken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt