Tijdens De Bruiloft Knipt De Man Al Haar Haren Af, Dit Is Nog Eens Een Voorbeeld Van Liefde - Curioctopus.nl
x
Tijdens De Bruiloft Knipt De Man Al…
De Uitvinding Van Deze 22-jarige Kan 1,5 Miljoen Levens Redden. En Wel Op de Volgende Manier Hij Koopt Een Oude Foto Voor 2 Dollar En Komt Erachter Dat Deze Wel Miljoenen Waard Kan Zijn!

Tijdens De Bruiloft Knipt De Man Al Haar Haren Af, Dit Is Nog Eens Een Voorbeeld Van Liefde

16 Oktober 2016 • Door Skip
5.231
Advertisement

Craig en Joan kennen elkaar al 30 jaar al vanaf toen ze nog maar jonge kinderen waren. Al die tijd was het hem nooit gelukt om haar zijn liefde te verklaren, maar toen, anderhalf jaar geleden, schraapte hij de moed bij elkaar en biechtte hij tijdens een boottochtje door de Mersey-rivier (Engeland), zijn gevoelens op aan haar. Toen Joan hem zei dat het wederzijds was ontstond er een mooi liefdesverhaal.

Maar, een paar maanden daarna ontving Craig een bericht dat al hun plannen door de war zou gooien. Tijdens een prostaatcheck kreeg hij te horen dat hij een vorm van kanker heeft die niet te opereren is. Wat zij besluiten te doen laat jullie nadenken over alle kansen die jullie hebben laten schieten door het niet te proberen...


Na 30 jaar vriendschap had Craig Lyons anderhalf jaar geleden eindelijk de moed gevonden om zijn liefde op te biechten aan Joan.

Slechts enkele maanden daarna wordt er bij Craig een vorm van prostaatkanker vastgesteld die niet te opereren is...

Advertisement

Ze besloten om zo snel mogelijk de bruiloft te organiseren, iets dat ze sowieso al wilden doen.

Na te hebben beloofd elkaar trouw te zijn en elkaar lief te hebben in 'voor- en tegenspoed' waar al hun dierbaren bij waren...

... gaf Joan Craig het mooiste cadeau. Om te tonen dat ze solidair was met hem en wat hij moest doorstaan, liet ze haar hoofd kaalscheren.

Het gebaar was niet alleen symbolisch, haar haren werden gedoneerd aan een organisatie die pruiken maakt voor vrouwen die lijden aan kanker.

Aan het kaalscheuren deden alleen de bruidegom en enkele familieleden mee. Het was een emotioneel beladen moment

Craig zegt haar nog nooit zo gezien te hebben maar hij vindt haar absoluut stralend mooi"

Het stel heeft van hun bruiloft ook een geldinzamelingsactie gemaakt waarvan de opbrengst naar verschillende kankerbestrijdingsorganisaties gaan.

Joan en Craig hebben ervoor gezorgd dat het een zo luchtig en zinvol mogelijke bruiloft kon worden, en daardoor iedereen eraan te herinneren om volop in het nu te leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt