x
Hij Koopt Een Oude Foto Voor 2 Dollar…
Tijdens De Bruiloft Knipt De Man Al Haar Haren Af, Dit Is Nog Eens Een Voorbeeld Van Liefde Dit Gebeurt Er Wanneer Ouders Gelikt Uitziende Foto's Proberen Na Te Bootsen...

Hij Koopt Een Oude Foto Voor 2 Dollar En Komt Erachter Dat Deze Wel Miljoenen Waard Kan Zijn!

15 Oktober 2016 • Door Skip
6.604
Advertisement

Billy the Kid is een van de beroemdste criminelen van het Wilde Westen en 135 jaar na zijn dood praten ze nog steeds over hem. De foto's uit de tijd waarin hij roofde zijn ontzettend zeldzaam, maar sinds een paar jaar is er een foto waar de experst over twisten. De foto is gekocht in 2010 in een snuisterijenwinkel voor slechts 2 dollar door Randy Guijarro. Op de foto zou Billy the Kid staan afgebeeld samen met zijn complete criminele bende. Als de echtheid van deze foto kon worden geverifieerd zou deze miljoenen waard zijn.


Toen Guijarro de foto onder een vergrootglas legde, dacht hij meteen dat de vierde man van links niemand anders kon zijn dan de roemruchte Billy the Kid.

Al 5 jaar knokken Guijarro en zijn vrouw ervoor om de foto als origineel bestempeld te krijgen, maar de experts komen er niet uit.

Ondanks zijn gelijkenis met andere foto's van Billy the Kid en het feit dat zijn bendeleden konden worden geïdentificeerd, is de rechterhelft van zijn gezicht wazig en belemmert een succesvolle identificatie. Voor nu is het Guijarro gelukt om vast te stellen dat de foto die in zijn bezit is 5 miljoen waard is, maar hij hoopt dat al het onderzoek dat hij gedaan heeft in de afgelopen 5 jaar leidt tot het definietieve bewijs van athenticiteit. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt