Alle Auto’s Hebben Een Heel Handig Onderdeel Dat Bijna Niemand Gebruikt - Curioctopus.nl
x
Alle Auto’s Hebben Een Heel Handig…
Deze Foto Kan Je Hersenen Voor De Gek Houden En Ervoor Zorgen Dat Je Kleuren Ziet. Probeer Maar! Vaarwel Allergieën, Intoleranties En Astma Want Wetenschappers Hebben Ontdekt Hoe Ze Het Immuunsysteem Kunnen Foppen

Alle Auto’s Hebben Een Heel Handig Onderdeel Dat Bijna Niemand Gebruikt

09 December 2016 • Door Skip
58.457
Advertisement

Heel vaak, na de eerste maanden van onzekerheid achter het stuur, krijgen de nieuwe automobilisten steeds meer zelfvertrouwen en kunnen ze de theorie toepassen die ze hebben geleerd. Je zal het er vast wel mee eens zijn dat je een groot gedeelte van wat je hebt geleerd wel weer vergeet, simpelweg omdat de situaties die zich werkelijk voordoen en de verkeersborden die worden gebruikt, een stuk beperkter is. Er is echter ook een noodzakelijk onderdeel dat in alle auto’s is ingebouwd, maar door 3 op de 4 mensen wordt vergeten en bovendien een heel scala aan rampen kan voorkomen. Lees verder om te ontdekken wat we bedoelen.


Een noodzakelijk hulpmiddel dat de meesten onbekend is.

foto: Graphic Stock

Elke auto heeft een hulpmiddel dat het rijden heel erg makkelijk maakt, toch zijn er veel mensen die het niet kennen: we hebben het over een hendeltje, dat doorgaans aan de linkerkant van het stuur zit, en als je die tijdig overhaalt, gaat er een oranje lichtje knipperen dat aangeeft welke kant we willen opgaan de komende meters.

We hebben het natuurlijk over de richtingaanwijzer, en is net als het aanhouden van de juiste snelheid, het handigste hulpmiddel bij het voorkomen van ongelukken. Het niet gebruiken van het knipperlicht veroorzaakt het grootste deel van de botsingen, maar we willen je aan deze statistieken uit 2013 herinneren, volgens welke het aantal ongelukken op de weg in de wereld is opgelopen tot wel 1.25 miljoen.

Tags: Humor
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt