Een Orkaan Treft Een Vrachtschip Waardoor Een Heel Eiland Vol Plastic Surprise-Eieren Komt Te Liggen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Orkaan Treft Een Vrachtschip Waardoor…
26 Foto’s Die Zijn Genomen Vlak Voordat Het Noodlot Toesloeg De Gestoorde Chirurgische Ingreep Die Je Langer Maakt Is Populair Onder Jonge Mensen In India

Een Orkaan Treft Een Vrachtschip Waardoor Een Heel Eiland Vol Plastic Surprise-Eieren Komt Te Liggen

Door Skip Tromp de Haas
4.231
Advertisement

Een paar dagen geleden is er net voor de kust van de Noordzee een vrachtschip in een storm terechtgekomen, wat een ernstige milieuramp tot gevolg had. Op de stranden van het Oost-Friese (Duitse) Waddeneiland Langeoog zijn duizenden Kinder surprise-eitjes bedoeld voor kinderen, gespot. Wat voor veel kinderen een welkome verrassing lijkt is voor veel gezinnen een weekend geworden waarin er zoveel mogelijk werd opgeruimd op het strand, wat tot een intensieve schattenzoektocht leidde.

Het schip dat onderweg was vanuit Rotterdam naar Bremerhaven en verschillende containers vervoerde, kwam in de storm Axel terecht. Onder andere kwam ook deze container met kleine verrassingseitjes in zee terecht.

foto: Twitter

De eindbestemming van de vracht moest Rusland zijn, maar dit ongeluk heeft tot dit ernstige voorval van vervuiling geleid waar toeristen en inwoners meteen wat aan probeerden te doen.

foto: ndr.de
Advertisement

Voor kinderen was de komst van deze eitjes een kans om te spelen. In grote getalen zijn ze erop afgekomen om de meeste eitjes van het strand te halen.

foto: ndr.de

De situatie was zo erg dat de burgermeester van Langeoog iedereen heeft uitgenodigd om mee te doen aan de strandreddingsactie. De orkaan Axel heeft ervoor gezorgd dat de vloedgolf ook ander vuil met zich meebracht dat de lokale flora en fauna in gevaar brengen.

foto: ndr.de
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt