Drie weken klimmen om te kunnen trouwen op de Everest leveren adembenemende foto's op van de romantische expeditie - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Drie weken klimmen om te kunnen trouwen…
Door dit geniale initiatief kunnen vrouwen in moeilijkheden worden gered tijdens een afspraak met een onbekende Een passagier heeft het moeilijk en wat deze stewardess daaraan doet ontroert miljoenen mensen

Drie weken klimmen om te kunnen trouwen op de Everest leveren adembenemende foto's op van de romantische expeditie

Door Skip Tromp de Haas
2.459
Advertisement

We zeggen wel eens dat liefde bergen kan verzetten, maar blijkbaar kan je daardoor ook bergen beklimmen! Ashley Schmeider en James Sisson, een jong stel uit Californië bepaalden dat Everest de plaats moest worden waar zij elkaar eeuwige trouw zouden beloven, niet aan de top maar in een basiskamp op vijfduizend meter hoogte. Om daar te komen moesten ze drie weken lang zware klimtochten ondernemen. Fotograaf Charleton Churchill was bij hen en maakte niet alleen een mooie fotoreportage, maar heeft deel mogen uitmaken van deze unieke ervaring! 

Ashley en James hebben er een jaar over gedaan om alles te organiseren en het lukte hen uiteindelijk om de expeditie te ondernemen die zou leiden tot hun huwelijksverbintenis.

Na meer dan drie weken klimmen hebben ze de klassieke problemen doorstaan die erbij horen, waaronder natuurlijk de koude temperaturen en bergziekte.

Advertisement

Eenmaal aangekomen bij het basiskamp konden ze beginnen met de huwelijksceremonie... we laten de beelden voor zich spreken!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Petje af voor het bruidspaar dat erin is geslaagd om hun liefde te bekronen op zo'n originele en intensieve manier. En ook chapeau voor de fotograaf!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt