Ze bezoeken 33 landen in 10 maanden tijdens hun huwelijksreis: in elke plaats draagt de bruid dezelfde bruidsjurk

Janine image
door Janine

07 Maart 2019

Ze bezoeken 33 landen in 10 maanden tijdens hun huwelijksreis: in elke plaats draagt de bruid dezelfde bruidsjurk
Advertisement

De huwelijksreis is voor veel pasgetrouwde stellen de beste manier om hun huwelijksleven te beginnen: het huis, de routine en het samenleven kan wachten.

Zoe en Nick Aust, twee jonge mensen die onlangs naar het altaar zijn gekomen, hebben van het huwelijk de gelegenheid gemaakt om te doen wat ze het liefst in het leven doen: reizen. Na er twee jaar voor te hebben gespaard, begonnen de twee de wereld rond te reizen en hebben in tien maanden tijd 33 plaatsen bezocht.

Advertisement

Parijs - Frankrijk

Zoe en Nick zaten op dezelfde middelbare school, maar op dat moment was de vonk tussen hen nog niet overgeslagen. Daarna hebben ze elkaar na een paar jaar weer ontmoet en ontdekten ze een gezamelijke passie: reizen.

Het duurde niet lang of Zoe vergezelde Nick op een reis die hij in het geheim voor haar had georganiseerd: het paar zou naar IJsland gaan en daarna naar Frankrijk, en het is precies hier, onder de Eiffeltoren, dat Nick de ring aan zijn toekomstige bruid liet zien.

Advertisement

Santorini – Griekenland

Nick en Zoe trouwden in december 2017 en begonnen aan hun lange reis in 2018. Ze maakten allebei gebruik van de werksituatie die hen werd aangeboden: het bedrijf van Nick was net verkocht, terwijl Zoe haar baan had opgezegd.

Agra – India

De Seychellen

Voor de reis hebben ze twee jaar gespaard: de gekozen etappes maakten deel uit van het verlanglijstje van allebei, terwijl er ook zeer goedkope bestemmingen bij waren waar geen van beiden ooit aan had gedacht.

Nick en Zoe hebben veel gereisd: ze hebben Europa, de Verenigde Staten, Japan en ook meer afgelegen plekken bezocht.

Lauterbrunnen – Zwitserland

Zoe had, voor haar te gekke huwelijksreis, een nog extravaganter idee: aan de vooravond van het vertrek besloot ze ook haar trouwjurk in te pakken. Het idee was om het in elk van de etappes te dragen om er een herinneringsfoto van te maken.

Velen hadden de jurk liever in de kast laten hangen, terwijl Zoe besloot om het ook tijdens de 10 maanden durende reis te dragen.

Advertisement

Kasteel Burg Eltz – Duitsland

"We willen niet het idee geven van een perfect paar op reis", zegt Zoe over het Instagram-profiel dat is gewijd aan de huwelijksreis: "Iedereen beslist wat hij wil laten zien," zei ze, suggererend dat ze een normaal stel zijn dat geconfronteerd wordt met alle angsten van het huwelijk en de imperfectie van een relatie.

Rome - Italië

Advertisement

Ubud – Bali

Barcelona – Spanje

Na al deze bezochte plaatsen is het moeilijk om te zeggen welke de mooiste was. Alleen Nick heeft duidelijke ideeën: zonder enige twijfel, Japan.

Advertisement

Woestijn van Judea - Israel

T-Rex Bay – Indonesië

Aan het einde van de reis miste de bruidsjurk wat parels en was het niet meer zo wit als op de dag van de trouwdag, "maar niemand zal ooit weten dat hij 10 maanden door de wereld heeft gereisd. Nu is het vol met herinneringen", zei Zoe.

Advertisement

Mount Everest, Nepal

Verenigde Arabische Emiraten

Wat zullen ze doen nu hun huwelijksreis voorbij is? Simpel, ze zullen blijven reizen!

Advertisement