Een getrouwde man voelt zich aangetrokken tot een vrouw in de supermarkt, maar beseft al snel dat het zijn vrouw is

door Skip

28 Juni 2017

Een getrouwde man voelt zich aangetrokken tot een vrouw in de supermarkt, maar beseft al snel dat het zijn vrouw is
Advertisement

Jason Hewlett is een getrouwde man met 4 kinderen en stond verveeld in de rij in de supermarkt toen hij ineens een schitterende vrouw voor hem zag staan. Hij voelde zich direct tot haar aangetrokken, maar voelde het ook steken in zijn buik omdat hij zich schuldig voelde tegenover zijn gezin. Op dat ene moment dacht hij dat het was alsof hij zijn vrouw bedonderde, was het alsof hij haar bedroog. Maar toen gebeurde er iets...

Jason Hewlett | Facebook

Jason Hewlett | Facebook

In een post op Facebook schrijft hij:"Ik was naar de supermarkt gegaan om wat dingetjes te kopen toen deze vrouw zag waar ik ineens helemaal ondersteboven van was. Ik dacht wow, wat moet die vent van haar een mazzelaar zijn!"

Dan, in een kort moment van helderheid besefte hij dat hij die gelukkige vent was. De dame voor hem was zijn vrouw die stomtoevallig op hetzelfde moment boodschappen aan het doen was in dezelfde supermarkt en hij had haar niet meteen herkend. Hij stond op het punt om haar te roepen maar deed het toen niet, hij hield zich afzijdig en bekeek haar met een nieuwe blik. Toen hij eenmaal weer thuis was heeft hij een Facebookpost online gezet die de wereld overging.

Advertisement
Jason Hewlett | Facebook

Jason Hewlett | Facebook

Hier een kort stukje van wat hij schreef in zijn post op sociale media:

"Om te beginnen stond ik weer paf van hoe mooi ze gewoon is. Ik denk dat vaak te zien, maar toen ik vandaag in de winkel stond, niet wetende dat ze ook in de winkel was, zag ik haar met een nieuwe blik en ik kon gewoon niet geloven dat ik haar mannetje was.

Maar om haar zo te zien was tegelijkertijd iets positiefs en iets negatiefs op een bepaalde manier. Ik kreeg dat gevoel weer dat ik had toen ik haar nog niet veroverd had en hoe weinig het had gescheeld dat ik haar sowieso niet voor me had kunnen winnen en het huzarenstukje dat ik heb moeten leveren jaren geleden om haar aandacht te vragen en dat ze ja zou zeggen op het voorstel om eens wat te gaan drinken! Eventjes voelde ik weer dat bekende gevoel van verslagenheid opkomen toen ik haar voor het eerst zag en dacht dat ik het niet kon klaarspelen. Maar op een of andere manier heb ik haar weten te strikken ondanks al mijn onzekerheden, onvermogen en imperfecties.

Ik was echt heel blij om haar zo zelfverzekerd te zien, onafhankelijk, capabel maar ook nederig en aardig. Ze betaalde en ging weg en ik heb haar gewoon weg laten gaan en bewonderde haar in stilte en besefte dat ik van alles houdt in deze vrouw"

Wat kunnen we daar op zeggen? Met weinig maar wel lieve woorden is deze kerel erin geslaagd om ware liefde te beschrijven zoals weinig anderen dat eerder voor hem hadden gedaan.

Advertisement