Stel je observatievermogen op de proef: wie is de echte moeder van het jongetje?

door Skip

01 September 2017

Stel je observatievermogen op de proef: wie is de echte moeder van het jongetje?
Advertisement

Spelletjes zijn altijd een uitdaging waarbij een van onze vaardigheden op de proef wordt gesteld. De vaardigheden waar nu een beroep wordt gedaan is je vermogen tot observeren en je intuïtie. Het antwoord dat je gaat geven zal iets zeggen over een aantal aspecten van je persoonlijkheid (deze vlieger zou ook op kunnen gaan voor elke keuze en beslissing die je dagelijks maakt).

Wat nu volgt is een afbeelding met daarop een jongetje die tussen twee vrouwen in zit te spelen. Het is je taak om te ontdekken welke van de twee zijn moeder is. Pak alle tijd die je nodig hebt. Analyseer en kies.

Advertisement
Stel je observatievermogen op de proef: wie is de echte moeder van het jongetje? - 1

Als je voor de tweede vrouw hebt gekozen:

Je bent creatief, grappig en je hebt een grote fantasie. Je weet hoe je moet luisteren naar anderen en hoe je hun uitstekende adviezen kunt geven. Je bent heel gevoelig en professioneel maar je hebt het foute antwoord gegeven. Helaas is vrouw nummer twee niet de moeder van het jongetje.

Als je voor de eerste vrouw hebt gekozen:

Je bent een volhardend persoon dat altijd op zoek is naar de waarheid en je bent niet bang voor tegenslagen. Je probeert altijd om de positieve kant in dingen te zien en je bent niet bang voor veranderingen en gevaren. Doorgaans analyseer je elk detail en je hebt dan ook het goede antwoord gegeven: de eerste vrouw is de moeder van het jongetje. Verder meng je niet graag het zakelijke en privéleven met elkaar, maar ben je omringd door mensen die van je houden.

De verklaring achter het antwoord

De eerste vrouw zit op zo'n manier dat haar benen naar het kind zijn gericht, deze houding toont de moederlijke bescherming. Daarnaast is het zo, in tegenstelling tot wat je zou kunnen denken, dat kinderen naar hun moeder kijken tijdens het spelen en haar niet de rug toekeren. Dus heeft jouw intuïtie je misleid of had het de test in de smiezen?

Advertisement