Deze tekenaar geeft de prinsessen van Disney opnieuw vorm, maar dan modern. Het resultaat mag er wezen. - Curioctopus.nl
x
Deze tekenaar geeft de prinsessen van…
Engelse bierbrouwer zoekt bierproevers: zo kan je jezelf aanmelden 18 problemen die alleen vrouwen hebben met hun haar... die mannen nooit zullen begrijpen

Deze tekenaar geeft de prinsessen van Disney opnieuw vorm, maar dan modern. Het resultaat mag er wezen.

13 Oktober 2017 • Door Skip
4.616
Advertisement

De laatste jaren zijn de Disneyklassiekers weer aan bod gekomen, maar dan modern qua technieken en uitvoering. Graag willen wij meedeinen op deze golf en je de galerij van Disneyprinsessen tonen die Fernanda Suarez heeft getekend.

Zij heeft de karakteristieke eigenschappen weten te behouden van de oorspronkelijke verhalen door ze te verrijken met moderne details. De prinsessen van Fernanda Suarez gaan met de mode mee en zetten waarschijnlijk foto's op Instagram van hun prins op het witte paard en geven het idee dat ze jongvolwassenen zijn die een stuk bewuster en geëmancipeerder zijn.

Er is nog meer werk van deze vrouwelijke tekenaar: op haar pagina (link hieronder) kan je contact met haar opnemen en een suggestie doen welke volgende prinses ze kan tekenen, waardoor je haar werk misschien kan steunen.  Veel kijkplezier!


1. Mulan

2. Belle

Advertisement

3. Jasmine

4. Ariël

5. Pocahontas

Advertisement

6. Sneeuwwitje

7. Assepoester

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt