x
Hij is 9 jaar oud en kan niet stoppen…
Japan: Microsoft experimenteert met de 4-daagse werkweek en de productiviteit stijgt met 40% Zwitserland heeft de meest gekwalificeerde werknemers ter wereld dankzij een systeem dat studenten kennis laat maken met alle beroepen

Hij is 9 jaar oud en kan niet stoppen met tekenen, dus een restaurant nodigt hem uit om een wand in een zaal te versieren

07 November 2019 • Door Janine
13.574
Advertisement

Ieder van ons heeft natuurlijke talenten die hij in de loop van het leven cultiveert - als je een kind bent, is het nog belangrijker om je passies niet uit het oog te verliezen en een ouder moet goed zijn in het interpreteren van bepaalde signalen, om je kind beter te ondersteunen. En dit is wat de ouders van Joe Whale, een 9-jarige jongen met een passie voor tekenen, hebben gedaan en blijven doen, die niet kan stoppen met tekenen, zelfs als hij in de klas zit en gesommeerd wordt om ermee te stoppen.

via: Metro

Het feit dat Joe zoveel van tekenen houdt, heeft ertoe geleid dat hij na school een cursus volgde. Hier werden de vaardigheden van de jongen onmiddellijk opgemerkt door de docenten, zozeer zelfs dat het kind werd uitgenodigd om de muren van een restaurant in Shrewsbury, Engeland te versieren. Nu noemt Joe zichzelf "The Doodle Boy" en heeft hij zijn eigen website, evenals sociale media-pagina's, waarin hij zijn fantastische kunst toont.

Hij was op school in de problemen geraakt, omdat hij zijn schriften vol had getekend met kleine schetsen en tekeningen waar de leraren boos om waren geworden, omdat ze hem van de lessen hadden afgeleid.

Advertisement

De docent kunst werd onmiddellijk verliefd op de creaties van Joe en publiceerde er enkele van op zijn Instagram-account, waarmee hij enig succes bereikte. Toen merkte restaurant "Number 4" de kunst van Joe op en nodigde hem uit om een muur van het restaurant te versieren. Joe deed er 12 uur over voordat hij zijn werk had voltooid.

Joe's vader, Greg, is erg trots op zijn zoon en wil graag advies geven aan alle ouders: "Ik zou ouders adviseren om hun kinderen aan te moedigen om altijd hun passies en hun dromen te volgen - zoek naar groepen of verenigingen binnen uw lokale gemeenschappen."

Advertisement

Wie had ooit gedacht dat Joe op 9-jarige leeftijd zijn eerste baan zou krijgen?

Advertisement

Greg, zijn vader, zei dat hij eerst vroeg of Joe wilde meedoen en de muur van het restaurant wilde schilderen en toen hij dit accepteerde, vergezelde hij hem elke dag na school om minstens een paar uur te tekenen en zich zo uit te leven in zijn creativiteit.

Advertisement

Joe is pas 9 jaar oud, maar hij zal binnenkort bepaalde keuzes blijven maken, en op dit moment lijkt zijn carrière al in volle gang te zijn.

Tags: KunstKinderenTekenen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt