Deze mand die je aan de verwarming kunt hangen is het beste cadeau dat je jouw kat kunt geven - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze mand die je aan de verwarming kunt…
14 hoofdbrekende vragen die je hersens flink laten kraken 7 gewoontes die we vaak onterecht als correct beschouwen

Deze mand die je aan de verwarming kunt hangen is het beste cadeau dat je jouw kat kunt geven

1.982
Advertisement

Je geliefde kat kan misschien geen grote knuffelaar zijn uit zichzelf, maar zeker in de koude maanden is het nooit weg om daar te zijn in huis waar het lekker en warm toeven is.
Nou, toen we op het web rondkeken hebben we toevallig ontdekt dat er iets is als een ding dat, als dit aan de huiskat wordt gegeven, hem veel blijer zou maken dan welke krabpaal, dekentje of mandje dat er maar te vinden is. Ziehier de kattenmand die je aan de verwarming kunt hangen!

Wanneer het koud is dan zoeken katten altijd een lekkere warme plaats op waar ze zich kunnen nestelen en zich kunnen toeleggen op hun (gemiddeld) 16 uur slaap per dag.

foto: Amazon

Dit bijzondere 'bedje' is gemaakt van bamboe, kan gemakkelijk aan de verwarming worden gehangen en is voorzien van een kussentje dat kan worden verwijderd zodat het kan worden gewassen of afgezogen met de stofzuiger.

foto: Amazon
Advertisement

Als we gaan optellen hoeveel katten ervan houden om op de uitkijk te liggen en houden van een beschutte schuilplaats... nou dan lijkt deze uitvinding ons echt het perfecte cadeau!

foto: Amazon

Je kunt hem vinden in online-winkels door te zoeken op "bamboo cat bed" of "kattenhangmat verwarming" en maar hopen dat 'ie te krijgen is, want het zal vast goed verkopen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt