Deze fotograaf kan van een willekeurige locatie een adembenemende omgeving maken - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze fotograaf kan van een willekeurige…
7 processen die in ons plaatsvinden en die best wel iets bijzonders hebben Je mentale welzijn is belangrijker dan je werk

Deze fotograaf kan van een willekeurige locatie een adembenemende omgeving maken

Door Skip Tromp de Haas
1.058
Advertisement

Niet alles wat schittert is van goud, maar dat maakt het glinsterend voorwerp nog niet minder waardevol. Sterker nog, soms zit er flink wat werk wat betreft inzet en techniek achter het bedrieglijke, maar evengoed schitterende effect en verdient het wel een geschikt applausje.

Dat dit zo is, blijkt uit de foto's van de Braziliaanse fotograaf Gilmar Silva. Hij is gespecialiseerd in fotoshoots van bruiloften en ceremonies. Met het idee "Lugar x Photo" (Plaats en Foto) neemt Gilmar ons mee en nemen we een kijkje achter de schermen van een foto. Zo krijgen we het oorspronkelijk beeld te zien, het startpunt van een bewerkelijk postproductieproces dat eindigt in het schitterende eindresultaat.

We willen zeker niet het bewerkingsproces van een foto bekritiseren, maar de gewone omgevingen laten zien waar foto's gemaakt worden. Het verschil zit hem namelijk in de manier hoe we naar de wereld kijken.

Bronnen: Facebook  Instagram

#1

#2

Advertisement

#3

#4

#5

Advertisement

#6

#7

Advertisement

#8

#9

Advertisement

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt