Er worden 12 beroemde mensen vergeleken en dan zal je zien hoe oud zij daadwerkelijk zijn - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Er worden 12 beroemde mensen vergeleken…
15 krachtige afbeeldingen die alle verbazingwekkende charme van de natuur om ons heen demonstreren 8 dingen waarvan je nooit zou vermoeden dat ze zo'n aparte oorsprong zouden hebben

Er worden 12 beroemde mensen vergeleken en dan zal je zien hoe oud zij daadwerkelijk zijn

Door Skip Tromp de Haas
3.352
Advertisement

Wanneer we denken aan het gezicht van een acteur of een actrice, dan denken we aan hoe diegene eruit zag in zijn of haar beste film. Het gekke is dat als die film alweer een paar jaartjes terug gemaakt is, dan zijn we op een of andere manier geneigd te denken dat zij nog altijd hetzelfde gezicht hebben, alsof de tijd er geen invloed op heeft gehad.

Dat gaat natuurlijk, net zoals bij iedereen, ook niet op voor vips; de tijd laat zijn sporen na zoals we die maar al te goed kennen: ook zij kunnen mooi of minder mooi oud worden en ouder of jonger eruitzien dan ze werkelijk zijn.

We gaan enkele beroemde personen met leeftijdsgenoten vergelijken en dan wordt dit verschil duidelijk.

19 jaar

Emma Kenney is een jonge actrice die bekend werd in de V.S. voor haar rol in de serie Shameless zij staat aan het begin van haar carrière en kan je duidelijk zien dat ze nog heel jong is.

Lily-Rose Melody, kind geboren uit de sterrenrelatie Johnny Depp en Vanessa Paradis, zal zeker bekender zijn. Beide actrices zijn 19 jaar oud, maar Depp z'n dochter lijkt ouder, vind je niet?

Credit:  lilyrose.depp/Instagram

37 jaar

Meghan Markle is bij de meesten bekend om het feit dat ze getrouwd is met prins William. Het verschil in leeftijd met haar huidige man (zij is vijf jaar ouder) is niet het enige wat voor discussie en roddels heeft gezorgd.

De carrière van Britney Spears heeft hoogte- en dieptepunten gekend: na een doorslaand succes als jongedame, toen ze het ene wereldsucces na het andere aaneenrijgde, maakte de zangeres een moeilijke periode door. Gedurende die tijd zou zij volgens velen problemen met alcohol hebben gehad. Jaren aan onrust in haar privéleven en moeilijkheden met de wet die niet makkelijk waren op te lossen, hebben waarschijnlijk hun sporen nagelaten bij de succesvolle zangeres.

Advertisement

43 jaar

Wie herinnert zich nog die jonge en naïeve - tenminste zo scheen hij in zijn rol - Tobey Maguire als Peter Parker in de beroemde Spidermanreeks? En toch is ook die jonge kerel die verliefd was op Mary Jane Watson en druk bezig is de stad te redden, 43 kaarsjes heeft kunnen uitblazen... ook al lijkt hij in zijn gezicht minstens 21!

Kristian Nairn is een Iers acteur die beroemd werd om zijn deelname aan de fantasyserie Game of Thrones.

Een groot verschil in uiterlijk, denk je ook niet?

Credit: Gage Skidmore/Wikimedia

72 jaar

In het collectieve bewustzijn is Sylvester Stallone nog altijd die onoverwinnelijke bokser die zijn carrière vanuit het niets heeft opgebouwd. De Amerikaanse acteur met Italiaanse roots is 72.

Aanvankelijk stelde men de verkiesbaarheid van Donald Trump ter discussie vanwege zijn hogere leeftijd. Gedurende zijn presidentschap zorgde hij er al snel voor dat het leeftijdsprobleem werd vergeten.

Credit: Sgt. Alicia Brand/Wikimedia

49 jaar

Bijna 50 is ze, en doet Jennifer Lopez er alles aan om niet uit het ritme te raken van haar drukke leven, altijd in de hoogste versnelling. Hoewel de meesten JLo kennen als actrice en zangeres, is ze nog veel meer: danseres, designer, producer en businesswoman. Ze mag zeker tevereden zijn met de dingen die ze tot nu toe bereikt heeft.

De Australische actrice Cate Blanchett is altijd gewaardeerd om haar gladde huid, en levensinstelling die ook doorklinkt in haar privéleven. Zij heeft nooit meer dan nodig de tekenen der tijd verborgen en word zij daarom als een voorbeeld van schoonheid gezien.

Credit: Gage Skidmore/Wikimedia

Advertisement

26 jaar

Ondanks dat ze zo jong is, heeft Selena Gomez al succes gehad, eerste plaats op ranglijsten en overvolle stadions. Ze is niet alleen zangeres, maar ook producer, designer, model en ambassadeur van UNICEF. En toch is ze nog maar net 26, en dat moeten we niet vergeten.

Ook haar leeftijdsgenote Cara Delevigne heeft aan de weg getimmerd. Zo hard dat het blad Vogue haar op de lijst van meest stijlvolle personen onder de 45 jaar heeft gezet. Zo jong en dan al groot in de mode!

Credit: Gage Skidmor/Wikimedia

21 jaar

Herken je haar? Maisie Williams speelt Arya Strak in Game of Thrones. Een lief gezicht dat wel overeenkomt met haar leeftijd van 21 jaar.

Bella Hadid, ook zij is nog maar 21, is al het gesprek van de dag geweest en wordt met name gevolgd door roddelbladen. Zij is succesvol als model en haalde ze de top. Ze heeft al voor Bulgari en Dior geposeerd.

Credit: Georges Biard/Wikimedia

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt