Deze foto's suggereren hoe beroemde mensen zouden zijn als hun imago-adviseurs ermee zouden stoppen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze foto's suggereren hoe beroemde…
In 1983 voorspelde Isaac Asimov de wereld van 2019: sommige details zijn ongelooflijk realistisch 19 mensen die hun problemen hebben opgelost met aan het absurde grenzende doe-het-zelf ideeën

Deze foto's suggereren hoe beroemde mensen zouden zijn als hun imago-adviseurs ermee zouden stoppen

Door Janine
30.157
Advertisement

Sinds zelfs de VIP's - Very Important People - ook op sociale media zijn beland, wat hun populariteit ten goede komt, hebben we geleerd dat het heel normale mensen zijn, beroemd natuurlijk, maar die een keuken hebben zoals iedereen, die vaak thuis in hun pyjama blijven en zonder make-up, huisdieren hebben en van koken of sporten houden.

Kortom, we zien ze niet langer alleen "versierd" voor de filmset of voor het podium, maar we kennen ze nu ook met gewone kleren: ze zijn echter nog lang niet zoals onze "buurman". Hele dagen in de sportschool en bezoeken aan de plastisch chirurg laten ze er mooier uitzien dan wanneer wij 's ochtends wakker worden.

Een Facebook-pagina heeft een aantal foto's gepubliceerd van hoe onze geliefden van film en muziek eruit zouden kunnen zien als ze "normale" mensen waren, of beter gezegd, als ze niet altijd hun uiterlijk op de eerste plaats hoefden te zetten en niet op hun lijn hoefden te letten of wanneer hun make-up uitloopt. Hier zijn de hilarische resultaten.

Jennifer Lopez, in de gedaante van een secretaresse die het koud heeft.

Als in de afgelopen decennia de enige kans om beroemde mensen te zien op de set van een film of een concert was, of hooguit op een gestolen foto van een paparazzo, kunnen we vandaag de levens van VIP's binnenkomen via sociale media.

Tom Cruise, als hij elk weekend naar een fastfood zou gaan.

Acteurs, actrices, zangers en zangeressen hebben het niet kunnen laten ​​om hun privéleven te delen met hun volgers. De inhoud die ze publiceren, laat hen vaak zien in heel gewone gedaanten: actrices die zeggen dat ze hun kinderen net van school hebben gehaald, acteurs die een recept delen wat bijzonder goed gelukt is of zangers die zichzelf filmen terwijl ze na het douchen een liedje improviseren.

Advertisement

Gwyneth Paltrow, met een nogal ouderwets kapsel.

Ondanks de intentie om zichzelf in het dagelijks leven te laten zien, zorgt het feit dat ze beroemde mensen zijn en noodzakelijkerwijs voor hun uiterlijk moeten zorgen, ervoor dat ze nog steeds ver verwijderd zijn van het gewone leven van ons allemaal. Hoogstwaarschijnlijk zal een actrice na het nemen van een “gewone” foto naar een afspraak met de kapper zijn gegaan of zich hebben overgegeven aan een van de dagelijkse massages.

Jennifer Aniston, met het kapsel van wie geen tijd heeft om elke 12 uur naar de kapper te gaan.

Kortom, om je voor te stellen hoe VIP's zouden zijn als ze geen VIP's waren, moet je er een karikatuur van maken. Op Facebook heeft een pagina deze grappige fotomontages gepubliceerd van beroemde mensen met een aantal overdreven aspecten van mensen die als beroep geen albums produceren van miljoenen exemplaren of die niet acteren in Oscar-winnende films.

Johnny Depp, als hij niet iemand had die aan zijn uiterlijk zou denken.

Veel plezier met deze fotomontages!

Advertisement

Beyoncé en Jay-Z zonder hun prachtige villa.

Britney Spears op een klassieke foto voor de identiteitskaart.

Advertisement

Brad Pitt en Angelina Jolie tijdens een etentje bij zijn schoonouders op zaterdagavond.

Rihanna, als de tante die je eens per jaar komt opzoeken.

Advertisement

Cameron Diaz als ze carrière had gemaakt in de telesales.

Nicole Kidman die haar kinderen met hun huiswerk helpt, nadat ze het huishouden heeft gedaan en de rekening betaald.

Kim Kardashian en haar man Kanye West als niemand hen zou hebben verteld hoe ze hun achterkant konden perfectioneren.

John Travolta zonder zijn beroemde kuif die hij in Grease had.

Jennifer Lopez die van dansen houdt, maar alleen in het weekend.

Sharon Stone als ze ervoor zou kiezen een permanentje te nemen.

Sarah Jessica Parker, eigenaresse van een manege op het platteland.

Paris Hilton met haar onafscheidelijke Chihuahua.

Madonna na de pilatesles met haar vriendinnen van de naaiclub.

Jennifer Aniston aan de telefoon terwijl ze een van haar katten aait.

Hilary Duff, van tienderidool tot directrice van de lagere school.

Dit artikel probeert, met veel ironie, zich de personages van de showbizz in het dagelijks leven voor te stellen: we willen echter in het minst niet suggereren dat normaliteit minder is, in vergelijking met het leven van een ster! Dit is een grappige karikatuur waarvan we hopen dat je het leuk vond!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt