Dit prachtige geprefabriceerde huis is gebouwd in 10 dagen en kost slechts 80.000 dollar - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit prachtige geprefabriceerde huis…
Ze dachten dat het uitgestorven was, maar de grootste bij ter wereld leeft nog steeds op onze planeet Een meisje vindt de plaatsen waar cultfilms werden gefilmd en geeft ze een tweede leven

Dit prachtige geprefabriceerde huis is gebouwd in 10 dagen en kost slechts 80.000 dollar

Door Janine
28.106
Advertisement

Kijkend naar deze schitterende berghut in de bossen van Rusland, om precies te zijn in Kazan, is het niet verwonderlijk dat deze de voorpagina's van de internationale vakbladen heeft veroverd, en dat heeft voor de fabrikant gezorgd voor een toename van orders van over de hele wereld.

Het chalet is ontworpen door de studio Bio Architects, gevestigd in Moskou, en bestaat uit verschillende geprefabriceerde modules voor een totale oppervlakte van ongeveer 360 vierkante meter. Maar afgezien van de mooie buitenkant, verbazen ons de kosten en de snelheid van de constructie.

De structuur is een van DublDorm creaties, een lijn van geprefabriceerde huizen met een modern ontwerp dat opvalt door zijn constructiesnelheid en lage prijs.

De lijn biedt woningen variërend van minimaal 85 vierkante meter tot maximaal 430 vierkante meter, met een kostprijs tussen de 23 duizend en 100 duizend dollar. De prijs van het huis is afhankelijk van de bouwmaterialen (metaal, hout en glas) en het type montage (standaard geprefabriceerde modules). Allemaal functies die het transport en de assemblagetijd versnellen en ongeveer tien dagen duren.

Zoals je kunt zien, zijn de structuren ontworpen om de maximaal mogelijke hoeveelheid licht te garanderen. In dit geval, gezien de afwezigheid van andere huizen vlakbij, is de hoeveelheid dakramen zodanig dat je tussen de bomen lijkt te staan.

Bekijk deze prachtige fotogalerij, we zijn ervan overtuigd dat het je laat dagdromen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt