De majestueuze villa van ”Gone with the Wind“ is geveild: de foto's van het interieur zijn als in een droom - Curioctopus.nl
x
De majestueuze villa van ”Gone with…
Wat te doen als je bijna stikt, maar er is niemand in de buurt om je te helpen? Dit is wat je kunt doen om je leven te redden 11

De majestueuze villa van ”Gone with the Wind“ is geveild: de foto's van het interieur zijn als in een droom

15 Juli 2019 • Door Janine
5.478
Advertisement

De majestueuze villa “Twelve Oaks” van de beroemde roman - en film - “Gone with the Wind“ werd officieel geveild. Het is het huis waar de familie Wilkes woont en die de auteur van de roman, Margaret Mitchell, tijdens de verfilming heeft gekozen; ze zag dat gigantische huis en vertelde het productiebedrijf meteen over haar voorkeur: "Dit zou perfect zijn voor Ashley's huis!" Deze nu gerestaureerde koninklijke villa werd gebouwd in 1836 in Covington en biedt meer dan 10.000 m² aan diensten en ruimtes: 12 grote slaapkamers, 12 super-luxe badkamers, grote eetzalen en keukens die de droom van elke chef zouden zijn. Kortom, een sprookjesachtig huis dat voor het eerst zijn deuren opent en, gerestaureerd, zich in al zijn pracht toont!

Een van de badkamers heeft een antieke en zeer bijzondere douche, uniek in de wereld, terwijl in andere badkamers badkuipen van elk $14.000 zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, bevindt de villa zich op drie hectare land waar we tuinen, een zwembad, een tuinhuisje, een pergola en een historisch huis vinden waar 4 antieke auto's worden bewaard. Het huis bevindt zich in Covington, op 56 km afstand van Atlanta, een plek die bekend staat als Southern Hollywood, aangezien er in de loop van de tijd ten minste 125 producties zijn gemaakt, waaronder films en tv-series.

Op deze foto’s kunnen we alle pracht en luxe bewonderen van een huis dat is afgedrukt op film en in de herinnering van veel kijkers over de hele wereld:

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Zou het geen droom zijn om in zo'n huis te wonen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt