Deze gordijnen maken van jouw ramen een spectaculaire skyline van de beroemdste steden ter wereld - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze gordijnen maken van jouw ramen…
Gun jezelf zo nu en dan een reis: je zelfvertrouwen zal je dankbaar zijn 10 surrealistische illustraties die de donkere kanten van de hedendaagse samenleving ontmaskeren

Deze gordijnen maken van jouw ramen een spectaculaire skyline van de beroemdste steden ter wereld

Door Janine
1.728
Advertisement

Wil je van een adembenemend uitzicht kunnen bewonderen vanuit je slaapkamer? Vanaf vandaag is het mogelijk dankzij de zeer speciale gordijnen die de prachtige skyline van New York reproduceren. Deze fantastische gordijnen, HoleRoll, zijn ontwikkeld door een Oekraïense ontwerpstudio en kunnen eenvoudig op het raam worden aangebracht. De gordijnen zijn zo geperforeerd dat ze de contouren van het Empire State Building en de 30 St Mary Axe van Londen ("de komkommer" genoemd) nabootsen.

via: holeroll
foto: holeroll

Mocht je meer van een sterrenhemel houden, die zijn er ook: de reproductie van een halfrond waar je het gevoel hebt het heelal te bewonderen.

Het zijn duidelijk geen verduisteringsgordijnen omdat ze de lichtstralen door de kleine gaten laten passeren, specifiek om de ontworpen figuren te creëren. Bekijk de officiële website voor meer informatie over prijs en afmetingen.

foto: holeroll
Advertisement
foto: holeroll
foto: holeroll
foto: holeroll
Advertisement
foto: holeroll

Een eenvoudig maar zeer effectief idee, waarmee je de spectaculaire skyline kunt bewonderen, zelfs terwijl je comfortabel op de bank zit.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt