Met dit originele keukengerei kun je op een leuke en effectieve manier eieren koken - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Met dit originele keukengerei kun je…
Fictie of realiteit? Deze 14 foto’s hebben unieke momenten en fenomenen vastgelegd! Een Auschwitz-overlevende viert haar 104e verjaardag met haar 400 nakomelingen

Met dit originele keukengerei kun je op een leuke en effectieve manier eieren koken

Door Janine
1.226
Advertisement

Wanneer nut en passie samenkomen, is wat daaruit voortvloeit onvermijdelijk iets waar we nooit zonder hadden gekund, maar waarvan we tot dat moment niet eens wisten dat het bestond. Dat is het geval bij dit design object in de vorm van pinguïns, dat er niet alleen leuk uitziet, maar ook erg handig is: gekookte eieren maken, dankzij dit gadget, is geen probleem meer! Trouwens, wie houdt er niet van pinguïns? Het zijn heel lieve dieren, die altijd veel sympathie opwekken. En bovendien weet niet iedereen hoe je overheerlijke gekookte eieren moet maken!

foto: Peleg Design

Zijn de eieren te hardgekookt of juist te rauw? Verbrand je jezelf elke keer dat je ze kookt? Maak je geen zorgen, hier is Egguins, het keukenobject dat je relatie met gekookte eieren zal revolutioneren!

Dankzij dit voorwerp, plaats je het te koken ei in de "lege" buik van de pinguïn en dompel je het in een pan met heet water. Op deze manier hoef je tijdens het koken niet te letten op het spatten van heet water en hoef je de eieren er ook niet uit te "vissen" als ze gekookt zijn. Vergeet ook niet dat je moeiteloos 6 eieren tegelijkertijd kunt koken.

foto: Peleg Design

De sterke punten van het bedrijf Peleg Design, dat deze "keukenpinguïns" produceerde, zijn er voornamelijk 3: functionaliteit, esthetiek en humor. Deze pinguïns weerspiegelen elk van deze kwaliteiten, waardoor eieren koken echt gemakkelijk is!

Advertisement
foto: Peleg Design
foto: Peleg Design

Je kunt ze ook als eierdopjes gebruiken om in de koelkast te bewaren.

foto: Peleg Design

Op de website van het bedrijf vind je vele andere kleine items, voor in de keuken of juist niet, die je zullen doen glimlachen en die tegelijkertijd ontzettend nuttig voor je zullen zijn!

Tags: LeukeDesignNuttig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt