Handig maar niet wijdverbreid: 15 geniale uitvindingen die we graag in huis zouden willen hebben - Curioctopus.nl
x
Handig maar niet wijdverbreid: 15 geniale…
Ze bespotten hem omdat hij het minimumloon voor werknemers verhoogde: zijn bedrijf is nu $10 miljard waard Een bedrijf maakt hyperrealistische spieren in siliconen: een sculpturale lichaamsbouw hebben zonder opoffering is mogelijk

Handig maar niet wijdverbreid: 15 geniale uitvindingen die we graag in huis zouden willen hebben

21 April 2021 • Door Janine
8.107
Advertisement

De wereld wordt bevolkt door mensen met briljante ideeën: ze hebben objecten die problemen kunnen oplossen of kleine handelingen kunnen vergemakkelijken. Hoewel veel van deze uitvindingen nu onderdeel zijn geworden van ons dagelijks leven, zijn er designobjecten die niet erg succesvol zijn geweest en je daarom zelden ziet. Van een voorwerp waarmee je meerdere boodschappentassen tegelijk kunt dragen, tot pantoffels die als zaklamp fungeren als je je in het donker moet verplaatsen tot multifunctionele objecten die ruimte besparen: we hebben 15 handige en ingenieuze uitvindingen geselecteerd die we graag direct in huis zouden willen hebben.

1. Een buitengewoon handig item.

Om meerdere boodschappentassen tegelijk te vervoeren. Hoe vaak hebben we pijnlijke handen gehad na het dragen van al die boodschappentassen? Deze uitvinding helpt zeker bij het oplossen van het probleem.

2. Een smartphone printer.

Hoe vaak hebben we foto's op de telefoon willen afdrukken, maar het opgegeven vanwege het langdurige proces? Iemand heeft iets uitgevonden dat het probleem oplost.

Advertisement

3. Om een ​​stuk pizza te snijden en te pakken.

4. Om kinderen comfortabel mee te nemen voor een wandeling.

Ouders dragen hun kinderen vaak op hun schouders, maar om dit in alle veiligheid te doen, is dit hulpmiddel uitgevonden waardoor kinderen op hun plek blijven.

5. Step en wandelwagen.

Als je meerdere dingen tegelijk moet doen.

Advertisement

6. Een mini-oplader.

7. Om ruimte te besparen.

Dit object heeft een dubbel gebruik: het is een spiegel, maar indien nodig kan het een handig strijkijzer worden.

Advertisement

8. Om effectief citroen te persen.

9. Een paraplu die een drankje vasthoudt.

Een paraplu vasthouden betekent iets in je hand hebben: er is een bekerhouder uitgevonden waarmee je één hand kunt vrijmaken. We moeten echter oppassen dat we niets morsen.

Advertisement

10. Om de tube tandpasta helemaal leeg te knijpen.

Het is niet gemakkelijk om in de tube tandpasta te knijpen, en veel mensen laten nog steeds wat product achter omdat ze moeite hebben om het leeg te maken. Hier is de oplossing.

11. Voorwerpen plaatsen zonder bang te hoeven zijn dat ze omvallen.

Je wilt lekker ontspannen op de bank om iets te eten en te drinken, maar je weet niet waar je je koffie moet neerzetten: dit tafeltje lost het probleem op.

12. Zodat kinderen er geen last van hebben.

Baby's zijn niet blij als ze nat worden, vooral niet als er water in hun ogen komt. Met dit schattige petje kunnen ouders de hoofden van hun kleintjes wassen zonder dat ze last hebben van het water.

13. Een ring die vaak van pas kan komen.

Heb je een glazen fles gekocht maar weet je niet hoe je deze moet openen? Er bestaat een praktische ring: je kunt hem altijd comfortabel bij je dragen.

14. Om de levenscyclus van kaarsen te verlengen.

15. Om te zien waar je je voeten in het donker plaatst.

Hoe hebben we tot nu toe zonder deze voorwerpen geleefd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt