Deze zelfwarmende deken maakt je autoritten comfortabel en ontspannend - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze zelfwarmende deken maakt je autoritten…
Verrassend groot: 15 voorwerpen, dieren en gebouwen van onverwachte afmetingen De granaatappel: de energieke vrucht die rijk is aan antioxidanten die de bloedstroom verbetert

Deze zelfwarmende deken maakt je autoritten comfortabel en ontspannend

Door Janine
1.901
Advertisement

Ieder van ons heeft minstens één vriend die het altijd koud heeft. Of het nu in de winter is of direct na een duik midden in de zomer, deze vriend klaagt over de kou. Om maar te zwijgen over het feit dat wanneer hij in de auto stapt met de buitentemperatuur op 0 graden Celsius. In dit geval zullen we op zijn minst naar zijn klachten moeten luisteren totdat de hete lucht begint te werken. Welnu, vanaf vandaag zal het geven van een lift aan een koukleum geen probleem meer zijn!

via: Metro UK
foto: Amazon

Het Amerikaanse bedrijf Stalwart heeft een zelfwarmende deken uitgevonden. De dekentjes kunnen probleemloos op de sigarettenaansteker van de auto worden aangesloten: ze hebben slechts 12 volt nodig om te werken! Zodra de stekker in de sigarettenaansteker is gestoken en de schakelaar is ingeschakeld, begint de deken op te warmen waardoor je het gevoel hebt comfortabel op de bank in huis te zitten.

foto: Amazon

Ook je vrienden op de achterbank kunnen profiteren van de deken: de kabel die deze verbindt met de sigarettenaansteker, is in feite bijna 2 en een halve meter lang en hierdoor kan iedereen de Stalwart-deken gebruiken: je kinderen kunnen eindelijk een dutje doen in de auto zonder dat ze het koud zullen hebben bij het wakker worden!

Advertisement
foto: Amazon

Stalwart dekens worden verkocht op Amazon voor minder dan €25 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met een Schotse print of effen kleur.

De zelfwarmende deken is een uitvinding die nog ontbrak, en nu we erover nadenken lijkt het absurd dat niemand hem eerder heeft uitgevonden en op de markt heeft gebracht!

foto: Amazon
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt