Deze zelfwarmende deken maakt je autoritten comfortabel en ontspannend

Janine image
door Janine

16 Oktober 2019

Deze zelfwarmende deken maakt je autoritten comfortabel en ontspannend
Advertisement

Ieder van ons heeft minstens één vriend die het altijd koud heeft. Of het nu in de winter is of direct na een duik midden in de zomer, deze vriend klaagt over de kou. Om maar te zwijgen over het feit dat wanneer hij in de auto stapt met de buitentemperatuur op 0 graden Celsius. In dit geval zullen we op zijn minst naar zijn klachten moeten luisteren totdat de hete lucht begint te werken. Welnu, vanaf vandaag zal het geven van een lift aan een koukleum geen probleem meer zijn!

via Metro UK

Advertisement
Amazon

Amazon

Het Amerikaanse bedrijf Stalwart heeft een zelfwarmende deken uitgevonden. De dekentjes kunnen probleemloos op de sigarettenaansteker van de auto worden aangesloten: ze hebben slechts 12 volt nodig om te werken! Zodra de stekker in de sigarettenaansteker is gestoken en de schakelaar is ingeschakeld, begint de deken op te warmen waardoor je het gevoel hebt comfortabel op de bank in huis te zitten.

Advertisement
Amazon

Amazon

Ook je vrienden op de achterbank kunnen profiteren van de deken: de kabel die deze verbindt met de sigarettenaansteker, is in feite bijna 2 en een halve meter lang en hierdoor kan iedereen de Stalwart-deken gebruiken: je kinderen kunnen eindelijk een dutje doen in de auto zonder dat ze het koud zullen hebben bij het wakker worden!

Amazon

Amazon

Stalwart dekens worden verkocht op Amazon voor minder dan €25 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met een Schotse print of effen kleur.

De zelfwarmende deken is een uitvinding die nog ontbrak, en nu we erover nadenken lijkt het absurd dat niemand hem eerder heeft uitgevonden en op de markt heeft gebracht!

Amazon

Amazon

Advertisement