x
Klein maar niet te klein: dit verplaatsbare…
Nike heeft een sneaker voor artsen en verpleegkundigen gemaakt: de opbrengst gaat naar een kinderziekenhuis Deze beeldhouwer maakt kunstinstallaties in de openlucht met alleen natuurlijke materialen

Klein maar niet te klein: dit verplaatsbare huis is perfect voor degenen die een gezin willen stichten

28 November 2019 • Door Janine
3.761
Advertisement

De mode van de Tiny Houses, of "miniatuur" verplaatsbare huizen die worden gekenmerkt door beperkte ruimte en die ondanks alles de elegantie en efficiëntie van een normaal huis behouden, is niet langer een nieuwigheid. Veel bedrijven bieden nu dit soort oplossingen, die naar wens kunnen worden aangepast. De Tiny Houses kunnen worden ontworpen volgens de behoeften en smaken van iedereen. Tot voor kort leek een Tiny House een vrij comfortabele keuze voor een jong stel, maar niet voor degenen die een gezin wilden stichten en kinderen willen krijgen. Het bedrijf Viva Collectiv heeft dit concept echter heroverwogen door een groter Tiny House te creëren: 2 huizen in 1.


Het huis "Ohana".

Dit huis wordt "The Ohana" genoemd en bestaat uit twee kleine Tiny Houses verbonden door een prachtige veranda. Terwijl het ene huis een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer en een keuken heeft, heeft het andere huis een woonkamer en een bergkast. Wat de rest betreft, kijk maar eens naar de foto's.

Je zult je realiseren hoeveel spullen je in zo'n beperkte ruimte kwijt kunt en hoe elegant een klein huis als geheel kan zijn.

Een huis met een elegant en verfijnd ontwerp.

Advertisement

Wat mooi!

Advertisement

Een huis dat alle nodige comfort lijkt te hebben!

Wat vind jij er van? Zou je zo'n "extreme" levenskeuze maken? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt