x
Een mobiel huis om mee te reizen en…
Voor haar allerlaatste verjaardag, besloten haar ouders om haar het feest van haar dromen te geven Zij gaat een

Een mobiel huis om mee te reizen en daarbij te leven in alle comfort? Het bestaat, en heeft een interieur waar we stijl van achterover slaan

03 Juli 2016 • Door Romy Mortier
10.177
Advertisement

Het Franse bedrijf The Tiny House is gespecialiseerd in het bouwen van kleine huizen. Een van de laatste uitdagingen die de architecten zijn aangegaan is de bouw van een mobiele stacaravan, met een budget van minder dan € 10.000. Ze begonnen te werken op een trailer gebouwd door een lokale vervoerder van kleine boten, en wat ze hebben gecreëerd is een huis met alle voorzieningen, met het voordeel dat het gemakkelijk verplaatst kan worden dankzij de hook - trailer die eraan is gevestigd. 


De stijl van deze kleine Franse caravan is zeer vergelijkbaar met die van de mobiele huizen die werden gebouwd in de jaren '60. Binnen kunt u koken, ontspannen, slapen en reizen.

Net als de andere modellen die wij u eerder lieten zien, heeft dit huis alle voorzieningen van een regulier bewoonbaar huis.

Advertisement

Het is geheel gebouwd van hout, dat het ongelooflijk gezellig en licht maakt.

Deze woningen zijn bedoeld voor mensen die ervan houden om langere tijd in de natuur te zitten. Het grote raam vult het huis met natuurlijk licht.

De keuken heeft alles wat je nodig hebt om grote maaltijden te koken: fornuis, wastafel, een kleine afvoer en een koelkast.

Advertisement

Het bouwbedrijf acht dergelijke woningen tussen tijdelijke huisvesting en permanente: vóór de laatste is de mogelijkheid om van warm water voorzien te zijn, zowel in de badkamer als in de keuken.

De trap scheidt de slaapkamer van de woonkamer.

Advertisement

Deze woningen kunnen worden verplaatst met behulp van de trekhaak, ontworpen voor degenen die de mogelijkheid hebben om de droom van ons ieder te realiseren: de wereld rondreizen met jouw eigen huis!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt