Containers worden droomhuizen in dit geniale project - Curioctopus.nl
x
Containers worden droomhuizen in dit…
Een hond glipt naar binnen tijdens hun bruiloft, maar de reactie van het paar ontroert de wereld Een tekenaar en komiek zet zijn leven met zijn vrouw om in tekeningen

Containers worden droomhuizen in dit geniale project

30 Oktober 2017 • Door Skip
4.109
Advertisement

Wanneer we denken aan een container dan denken we aan een "hoop metaal bij elkaar", misschien al verroest en niet eens een plek waar je kan wonen. Maar wat voor een gezicht zou je trekken als we zeiden dat iemand niet een maar meerdere containers bij elkaar heeft gezet en deze in een moderne droomwoning heeft weten om te toveren?

Dit was het geniale idee van ontwerper James Whitaker. Je mand zal openvallen wanneer je ziet wat hij heeft weten te bedenken.


Wonen in containers in het midden van de woestijn lijkt misschien geen groots idee, maar daar denkt James Whitaker anders over!

Het idee was om verschillende "onderdelen" in verschillende hoeken met elkaar samen te voegen om de illusie te creëren van een bloem die opengaat.

Advertisement

Door meerder containers met elkaar verbinden wil James een echt huis maken, met keuken, woonkamer, drie slaapkamers en nog veel meer.

En ook ruimte mag niet ontbreken: de fijne woning zal 200 vierkante meter groot zijn.

James is benaderd door een filmproducer wiens naam niet bekend is gemaakt, maar het is zeker iemand die van creativiteit houdt.

Advertisement

Het huis dat is omgedoopt tot The Joshua Tree Residence, zal in Californië komen te staan op een van de terreinen van de mysterieuze opdrachtgever.

De bouwwerkzaamheden beginnen volgend jaar en als het eenmaal klaar is dan zullen ze een huis zien dat draait op zonne-energie.

Advertisement

En? We weten zeker dat je vanaf nu met andere ogen naar gewone containers zult kijken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt