Deze husky heeft de kerstfoto's "verpest" met zijn boze uitdrukking - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze husky heeft de kerstfoto's "verpest"…
De zijdehoen: zo'n zachte vacht dat het een knuffeldier lijkt Griekenland: duizenden Romeinse amforen intact ontdekt aan de kust van het eiland Kefalonia

Deze husky heeft de kerstfoto's "verpest" met zijn boze uitdrukking

Door Janine
989
Advertisement

Heb je ooit een situatie meegemaakt in de vakantie of met de hele familie, met de beste bedoelingen om een gedenkwaardige foto te maken, en je je realiseert dat sommigen niet lachten, dat er iemand was met zijn ogen dicht, of zelfs de andere kant op keek?

Waarschijnlijk is dat iedereen weleens overkomen. In het geval van Jasmine, eigenares van een prachtige husky genaamd Anuko, werden de foto's die voor Kerstmis zijn genomen letterlijk verpest door haar... boze viervoetige vriendin!

Kijk maar naar onderstaande afbeeldingen: op de foto's, gepubliceerd door Jasmine op Instagram, draagt haar husky een kerstsjaal en een paar schattige rendierhoorns, klaar om te worden vereeuwigd in de perfecte kerstsfeer. Toch lijkt het erop dat Anuko deze feestelijke sfeer niet kon waarderen, die een uitdrukking liet zien die verre van blij was.

Echte norse en knorrige houdingen, die van de hond: en daarom zeker hilarisch en grappig. Het gebeurt niet elke dag dat je een hond “feestelijk” gekleed ziet voor Kerstmis met die uitdrukking op zijn gezicht, alsof hij wil zeggen: "Ik keur dit allemaal af".

Advertisement

Misschien houdt dit mooie dier niet van Kerstmis; of hij nam deze pose om heel andere redenen. Als we door de foto's van zijn Instagram-profiel bladeren, merken we echter dat zijn uitdrukking nooit helemaal gelukkig is, ook dankzij de vorm van zijn ogen en de zwarte vlek eromheen. Volgens Jasmine is Anuko in werkelijkheid een schattige, lieve en aanhankelijke hond, die gelukkig is, speelt en vreugde verspreidt in de mensen om hem heen.

Eén ding is zeker: ook al zijn ze verpest door de schattige “norsheid” van de hond, zijn de foto's van Anuko hilarisch, zo zeer dat je naar zijn uitdrukking blijft kijken!

Tags: KomischeHondenKerst
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt