Deze husky heeft de kerstfoto's "verpest" met zijn boze uitdrukking

Janine image
door Janine

21 December 2019

Deze husky heeft de kerstfoto's "verpest" met zijn boze uitdrukking
Advertisement

Heb je ooit een situatie meegemaakt in de vakantie of met de hele familie, met de beste bedoelingen om een gedenkwaardige foto te maken, en je je realiseert dat sommigen niet lachten, dat er iemand was met zijn ogen dicht, of zelfs de andere kant op keek?

Waarschijnlijk is dat iedereen weleens overkomen. In het geval van Jasmine, eigenares van een prachtige husky genaamd Anuko, werden de foto's die voor Kerstmis zijn genomen letterlijk verpest door haar... boze viervoetige vriendin!

via huskyanuko/Instagram

Advertisement

Kijk maar naar onderstaande afbeeldingen: op de foto's, gepubliceerd door Jasmine op Instagram, draagt haar husky een kerstsjaal en een paar schattige rendierhoorns, klaar om te worden vereeuwigd in de perfecte kerstsfeer. Toch lijkt het erop dat Anuko deze feestelijke sfeer niet kon waarderen, die een uitdrukking liet zien die verre van blij was.

Advertisement

Echte norse en knorrige houdingen, die van de hond: en daarom zeker hilarisch en grappig. Het gebeurt niet elke dag dat je een hond “feestelijk” gekleed ziet voor Kerstmis met die uitdrukking op zijn gezicht, alsof hij wil zeggen: "Ik keur dit allemaal af".

Misschien houdt dit mooie dier niet van Kerstmis; of hij nam deze pose om heel andere redenen. Als we door de foto's van zijn Instagram-profiel bladeren, merken we echter dat zijn uitdrukking nooit helemaal gelukkig is, ook dankzij de vorm van zijn ogen en de zwarte vlek eromheen. Volgens Jasmine is Anuko in werkelijkheid een schattige, lieve en aanhankelijke hond, die gelukkig is, speelt en vreugde verspreidt in de mensen om hem heen.

Eén ding is zeker: ook al zijn ze verpest door de schattige “norsheid” van de hond, zijn de foto's van Anuko hilarisch, zo zeer dat je naar zijn uitdrukking blijft kijken!

Advertisement