Een bedrijf heeft een bureau gemaakt dat verandert in een bed en waarmee je op kantoor kunt slapen - Curioctopus.nl
x
Een bedrijf heeft een bureau gemaakt…
27 van de meest creatieve en ongelooflijke kerstbomen die zijn vastgelegd over de hele wereld 20 absurde curiosa van over de hele wereld vereeuwigd door mensen die ongelooflijk veel geluk hadden

Een bedrijf heeft een bureau gemaakt dat verandert in een bed en waarmee je op kantoor kunt slapen

29 December 2019 • Door Janine
3.265
Advertisement

Wanneer we besluiten om meubels voor thuis of op kantoor te kopen, kijken we meestal niet alleen naar het ontwerp - dat noodzakelijkerwijs modern en aantrekkelijk moet zijn, toch? - maar ook de functionaliteit. Tegenwoordig heerst een beetje de regel van "we kopen minder dingen, maar we willen een efficiënte en onafhankelijke levensstijl", dus de verwachtingen voor de aankoop van een voorwerp zijn zeer hoog: als we een bed kopen, moeten we het niet alleen nodig hebben om te slapen, maar het moet ook andere functies en opties hebben, naast dat het esthetisch perfect is. Het Griekse ontwerpbureau Studio NL heeft, rekening houdend met dit alles, een tafel-bed gemaakt!

foto: StudioNL

Niet alleen zal het eenvoudige en moderne ontwerp van de tafel je werkdag draaglijker maken, maar het bespaart ook veel ruimte in het kantoor en biedt je een persoonlijke plek om je even af te zonderen tijdens de meest rustige uren. Wat te denken van het feit dat het product in principe ook heel goed werkt als bureau?

foto: StudioNL

Terwijl de ene werknemer in het onderliggende bedcompartiment slaapt, kan de andere naast de collega werken zonder hem te storen. Kortom, een uitstekende kantoortafel voor teams die misschien de hele dag moeten werken.

Advertisement
foto: StudioNL

In slaap vallen op het werk zal geen probleem meer zijn en eindelijk kun je dat in stijl doen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt