Tussen de schappen van deze boekwinkel lopen lieven katten en de klanten kunnen ze adopteren - Curioctopus.nl
x
Tussen de schappen van deze boekwinkel…
Door de branden in Australië is een watersysteem tevoorschijn gekomen dat ouder is dan de Egyptische piramides Het baasje koopt per ongeluk een extra klein bedje voor haar hond en hij doet alsof hij er blij mee is, om haar niet teleur te stellen

Tussen de schappen van deze boekwinkel lopen lieven katten en de klanten kunnen ze adopteren

01 Februari 2020 • Door Janine
4.238
Advertisement

Iedereen die eraan denkt een kat of een hond te adopteren, vindt in de regel dat hij uitsluitend naar een asiel of dierenopvang moet gaan. Wat als we je zouden vertellen dat er een cafetaria-boekwinkel in Canada is met katten die een huis zoeken? Deze prachtige plek heet Otis & Clementine's Books and Coffee - het bevindt zich net buiten Halifax in Nova Scotia (Canada). De boekwinkel in kwestie is de perfecte plek om het boek te vinden dat je al langere tijd zocht, een kopje thee te drinken en... een schattige kat te aaien! Precies: katten… heel veel katten. Het mooiste deel van het bezoeken van deze unieke café-boekwinkel betreft het feit dat je elke kat op elk moment kunt adopteren en er een leven lang een thuis voor kunt geven. Naast veel oneindige liefde.

Welkom bij Otis & Clementine's Book s and Coffee!

Advertisement

De katten worden allemaal verzorgd door de reddingsorganisatie van South Paw Conservation

Volgens de eigenaar van Otis & Clementine, Ellen Helmke, is de boekwinkel altijd vol met katten en "moeders" die klaar staan om ze een thuis te geven.

Een kleine fan van Jo Nesbo

Advertisement

Als je de katachtige vriend van je dromen vindt, kun je beter opschieten met het verzoek, omdat de katten heel populair zijn. Het adopteren ervan is echter niet bepaald eenvoudig: South Paw Conservation beheert het hele adoptieproces, en kost 255 Canadese dollars. Op het moment van het adoptieverzoek worden naar referenties gevraagd.

Advertisement
foto: ajvfield
foto: skittywillow
Advertisement

De meeste mensen komen specifiek naar deze boekwinkel om de katten te zien, terwijl anderen op zoek zijn naar een titel in de schappen en beseffen dan pas dat ze zich op een plek vol lieve katten bevinden.

foto: ajvfield

Als je van katten houdt, zal het moeilijk zijn om ze te weerstaan!

Tags: DierenKattenBoeken
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt