Katten liggend op glazen tafels: 10 keer waarin de eigenaren de verleiding niet konden weerstaan om ze te fotograferen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Katten liggend op glazen tafels: 10…
Elke 16 dagen ontvangt deze Canadese telescoop mysterieuze radiosignalen vanuit de verre ruimte 10 verkeersborden van over de hele wereld die een onderscheiding verdienen voor eigenaardigheid en originaliteit

Katten liggend op glazen tafels: 10 keer waarin de eigenaren de verleiding niet konden weerstaan om ze te fotograferen

Door Janine
40.902
Advertisement

Als we het over katten hebben, hebben we meestal het beeld voor ogen van een behendig en slim dier, dat nauwelijks zal luisteren naar de wil van een mens. Katten zijn vrij veel voorkomende huisdieren - slanke en pittige wezens, nieuwsgierig, een beetje op hun hoede en in staat om altijd "op hun pootjes” terecht te komen. Kortom, wezens die zich niets laten ontgaan. Als deze beschrijving weinig of bijna niets overeenkomt met het portret van jouw huiskat, - dik en volledig verstoken van behendigheid en coördinatie - dan zul je deze lijst met foto's van katten die ontspannen boven glazen oppervlakken liggen, nog leuker vinden. Het hilarische aspect van deze foto's ligt volledig in een vaardig gebruik van perspectief: de katten, van onderaf genomen, tonen zich in al hun onhandigheid en gekkigheid.

1. Het maakt niet uit wat je vandaag moet doen, mijn beste mens... Ik zal er zijn en ik zal naar je kijken!

foto: rexiecat

2. “Mijn moeder zegt dat toen ze vanmorgen wakker werd en haar ogen open deed, dit zag. De kat was op het dakraam in slaap gevallen”

foto: Netblast
Advertisement

3. Deze grote kat ziet eruit als een merkwaardige combinatie tussen een yogaleraar en een onhandige slangenmens... Wat zeker is, is dat hij er alles aan heeft gedaan om ons te laten glimlachen!

foto: rexiecat

4. Deze uitgeputte kat lijkt te denken: "Het was een moeilijke dag... Ik denk dat ik nog even op deze tafel blijf liggen"

foto: chiyo.mame

5. Naast dat hij erg grappig is, laat deze kat ons zien hoe effectief de vacht van de kat is: de poten zijn in elk deel omgeven door een warme laag bont

foto: Report

6. In dit geval, omdat het een mollige kat is, is de foto nog grappiger: kijk hoe hij zijn voorpoten vasthoudt!

foto: chiyo.mame

7. Hij ziet eruit als een kind voor een snoepwinkel: "Iedereen eet heerlijke dingen en ik heb geen cent om iets te kopen! Het is niet eerlijk!"

foto: Reddit

8. Deze kat, genesteld in een glazen kom, heeft zijn vorm helemaal aangenomen. Bij nader inzien… weten we zeker dat er een kat in zit?

9. Niet één, maar twee grote katten die de vloeibare vorm lijken te hebben aangenomen en in een glazen bak zijn "gegoten"... Alleen de kop lijkt zijn vaste vorm te hebben behouden!

10. Deze mooie oranje kat lijkt tentakels te hebben: de combinatie van de kenmerken van de snuit en de poten laat hem eruit zien als een tekening

Katten zijn katachtigen met ongelooflijke fysieke eigenschappen... Ze springen van duizelingwekkende hoogtes, landen altijd op hun pootjes en, aan deze foto’s te zien, lijken ze elke vorm aan te kunnen nemen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt