13 foto's van verliefde katten laten zien dat de mooiste relaties gebaseerd zijn op eenvoud - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
13 foto's van verliefde katten laten…
Deze fotograaf slaagde erin om een zeer zeldzaam en prachtig exemplaar van de roze mantarog te vereeuwigen Deze fotograaf heeft drie berenwelpen gefilmd die in een rondje lijken te dansen

13 foto's van verliefde katten laten zien dat de mooiste relaties gebaseerd zijn op eenvoud

Door Janine
13.734
Advertisement

Over het werkelijke bestaan ​​of niet van ware liefde, zijn de meningen verdeeld - er zijn mensen die, cynisch, geloven dat een soulmate niet bestaat en zij die in plaats daarvan lichaam en ziel in relaties stoppen omdat ze weten dat aan ware liefde elke dag geduldig moet worden gewerkt. Het leven binnen een relatie gaat niet altijd over rozen, maar dit betekent niet dat het gevoel waarop de relatie is gebaseerd, niet echt is. Een van de vele tekenen die erop wijzen dat we de juiste persoon hebben gevonden, is juist het feit dat we elk probleem constructief met deze persoon kunnen bespreken. Ware liefde bestaat uit het vinden van de juiste balans: het is geen competitie wie meer van de ander houdt. Ieder van ons beleeft en heeft verschillende ervaringen beleefd en dit bepaalt op een natuurlijke manier het feit van verschillen en meningen over het leven. Maar dit is het mooie: elkaar verrijken, elk obstakel overwinnen dankzij gezond verstand en de gevoelens die ons dwingen om lief te hebben. Zelfs dieren vertonen tekenen van genegenheid met hun soortgenoten. Kijkend naar deze lijst met afbeeldingen van verliefde katten, kun je gemakkelijk begrijpen dat liefde ook en vooral in kleine gebaren ligt.

1. Een speciale dag kan bestaan uit gewoon knuffelen op de bank en elkaar de hele tijd omhelzen… deze twee verliefde katten weten het

foto: Imgur

2. Een van de twee katten lijkt in het oor van de metgezel te fluisteren: "Wat een heerlijk parfum!"

foto: Tumblr
Advertisement

3. Deze kat lijkt niet van plan te zijn haar geliefde los te laten

foto: Tumblr

4. Zoals het spreekwoord zegt: "Tegengestelden trekken elkaar aan, maar soortgenoten houden van elkaar..." - deze twee roodharige katten lijken het met dit gezegde eens te zijn.

foto: Imgur

5. Het lijkt erop dat ze elkaar begroeten zoals in die tranentrekkende films: "Nu moet ik gaan, maar we zien elkaar snel weer…”

foto: Tumblr
Advertisement

6. Ook deze twee kleine bolletjes wol knuffelen elkaar: liefde kent geen grenzen...

foto: Imgur

7. De ideale avond: bed, popcorn en Netflix... had je een beter idee in gedachten om Valentijnsdag door te brengen?

Advertisement

8. Het beeld van een perfect gezin: twee ouders verliefd op hun twee kleine kittens

foto: Tumblr

9. Deze twee katten zijn niet van plan hun liefde te verbergen: hun staarten komen samen in een veelbetekenende hartvorm!

foto: Imgur
Advertisement

10. Deze verliefde kat zou alles doen om zijn vriendin te zien... zelfs duizend verdiepingen van een gebouw beklimmen

foto: Tumblr

11. Elkaar knuffelen is zo fijn... maar het is nog mooier als het de vorm van een hart aanneemt!

foto: Reddit

12. "Het was een lange en vermoeiende dag... laten we gaan slapen!” - twee kittens genieten van wat hun welverdiende rust lijkt te zijn.

foto: Reddit

13. Verliefde katten tegen de achtergrond van een in bloei staand Tokyo... het portret van een bloeiende liefde in de lente!

foto: Imgur

Liefde kent geen grenzen en ook deze lieve katten weten hoe ze voor elkaar moeten zorgen. We hopen dat je relatie ten minste half zo mooi is van wat deze prachtige katten laten zien.

Tags: DierenKattenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt