Deze fotograaf heeft drie berenwelpen gefilmd die in een rondje lijken te dansen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze fotograaf heeft drie berenwelpen…
13 foto's van verliefde katten laten zien dat de mooiste relaties gebaseerd zijn op eenvoud Een walvis

Deze fotograaf heeft drie berenwelpen gefilmd die in een rondje lijken te dansen

Door Janine
5.305
Advertisement

Een professionele fotograaf zijn is niet niets; hierdoor kun je de wereld rondreizen, afgelegen en soms onbereikbare plaatsen bezoeken, om unieke emoties toe te voegen aan je bagage aan ervaringen. Door het fotograferen van de schoonheden die ons omringen, kunnen we ook beter in contact komen met het dierenrijk en zijn verrassende bezienswaardigheden. De fotograaf Valtteri Mulkahainen slaagde er bijvoorbeeld in om een buitengewone foto te maken waarin een groep berenwelpen in een kring stonden alsof ze een dansje wilden opvoeren!

via: Metro UK

Tijdens zijn reis naar het oosten van Finland voor zijn werk, kwam Valtteri een echt onherhaalbare scène tegen: in de buurt van Suomussalmi, in het hart van een bijna betoverd bos, zag hij een sprookjesachtige scène: een groep van vier beren, een moeder en drie welpen, die zich op een speelse manier rond een boom ontspanden. Maar dit was nog niet alles.

De camera van Valtteri, legde naast de drie welpen ook een echt grappig en tegelijkertijd buitengewoon moment vast: de drie kleine beren begonnen op een bepaald moment te "dansen" en gingen in een kring staan, alsof ze een dansje wilden maken!

Over het gebeuren tussen droom en werkelijkheid zei Valtteri: "Toen ik ze op hun achterpoten zag staan, dacht ik dat ik het me verbeeldde... het leek in het midden van het magische bos als in een sprookje. Als de beren waren begonnen te zingen, zou het me waarschijnlijk niet verbazen omdat de scène al zo verbluffend was!"

Advertisement

Eén ding is zeker: zo'n scène zal voor elke professionele fotograaf erg moeilijk zijn om opnieuw vast te leggen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt