Deze oma kocht per ongeluk een grote verpakking condooms in de veronderstelling dat het theezakjes waren

Janine image
door Janine

18 Februari 2020

Deze oma kocht per ongeluk een grote verpakking condooms in de veronderstelling dat het theezakjes waren
Advertisement

Soms kan het vergeten van je bril de dag volledig veranderen en onverwachte verrassingen voor je in petto hebben. Dit is wat er gebeurde met de 76-jarige Rosemary Riley, een oudere vrouw uit Lancashire in Engeland, die haar bril thuis had laten liggen, naar de dichtstbijzijnde supermarkt ging en even snel boodschappen ging doen, brood, melk en thee, wat ze de volgende dag nodig zou hebben. Maar als ze haar bril op zou hebben gehad, zou ze geen pak condooms hebben verwisseld voor een pak theezakjes...

via The Sun

Advertisement

"I know Valentine's is around the corner but I have no use for them and they cost her Ā£17. All she wants is her teabags." šŸ˜‚

Pubblicato da The Sun suĀ GiovedƬ 13 febbraio 2020

In de veronderstelling dat ze een doos Tetley theezakjes had gekocht, deed Rosemary per ongeluk een pakje van 30 Durex condooms in het winkelwagentje, zich volledig onbewust van het ironische incident. Ze kwam achter de fout toen ze bij thuiskomst merkte dat haar man John Riley haar vreemd aankeek, met het bonnetje in zijn hand: waarom zou ze in vredesnaam een pakje van 30 condooms kopen van 17 pond?

Uiteindelijk realiseerde ze de enorme fout en smeekte ze haar kleindochter Gemma om terug te keren naar de winkel en het pak condooms terug te geven om het geld terug te krijgen, indien mogelijk: de verkoopster was zichtbaar geamuseerd door de gebeurtenis!

Advertisement
openbeautyfacts - not the actual photo

openbeautyfacts - not the actual photo

Maar voordat ze zich naar de supermarkt haastte om het verkeerde pakje terug te brengen, kon Gemma het niet laten om een foto te maken met haar grootmoeder en deze op Facebook te plaatsen, en op een grappige manier vertellen wat er was gebeurd:

"Nou... mijn oma kocht deze, denkend dat het theezakjes waren - en haar geweldige kleindochter is nu verantwoordelijk om het te gaan ruilen. Dus als iemand me deze terug ziet brengen, oordeel dan niet. Ik weet dat het Valentijnsdag is, maar ik heb ze niet nodig en ze kosten ook nog eens £17. Ze wilde gewoon haar theezakjes van Yorkshire.”

Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Zich bewust van wat er was gebeurd, zei Rosemarie dat ze zich nogal schaamde voor wat er was gebeurd en dacht dat de verkoopsters haar een beetje... onfatsoenlijk zouden vinden, met dat doosje in haar hand. Het feit is dat de familie van Rosemarie ervoor zal zorgen dat oma voortaan altijd een bril draagt voordat ze de deur uitgaat… Je weet maar nooit!

Advertisement