Hij gaat een huis binnen om te stelen, maar valt in slaap: de agenten maken hem wakker en arresteren hem

Janine image
door Janine

09 April 2021

Hij gaat een huis binnen om te stelen, maar valt in slaap: de agenten maken hem wakker en arresteren hem
Advertisement

Soms gebeuren zulke paradoxale dingen dat ze moeilijk te geloven lijken, zo bijzonder zijn ze. Toch zijn dit 100% werkelijke gebeurtenissen, die elke verbeelding te boven gaan en zelfs de beste komische sketch waardig zijn, net zoals degene waar we je over vertellen.

Wie is het hoofdpersonage? Een 22-jarige Thaise dief die, zich nergens van bewust, besloot in te breken in het huis van een politieagent. De boef beperkte zich echter niet tot een snel huisbezoek, maar vond de omgeving zo comfortabel dat hij besloot een dutje te doen, opgetogen over de airconditioning. Helaas voor hem werd het dutje onderbroken door de politie, die hem wakker moest maken alvorens hem te arresteren.

via BRIGHT TV/Youtube

Advertisement
BRIGHT TV/Youtube

BRIGHT TV/Youtube

We beschrijven niet de clou van een komische en surrealistische grap, maar de pure waarheid van wat er gebeurde in het huis van een politieagent die in de provincie Phetchabun, in het noorden van Thailand, woont. Het was rond 2 uur in de ochtend toen de 22-jarige Athit Kin Khunthud inbrak, compleet met gereedschap. Blijkbaar uitgeput door zijn criminele activiteiten, stopte hij echter met stelen in het huis van de politieagent. De vermoeidheid nam het over, dus de dief zette de airconditioning aan en ging slapen.

Een paar uur later werd de agent, de huiseigenaar, wakker en was verbaasd te beseffen dat de airconditioning in de kamer van zijn dochter aan stond, ook al was het meisje er niet. Onnodig de verrassing van de politieagent te beschrijven toen hij die onverwachte gast ontdekte, die nog altijd heerlijk sliep alsof er niets aan de hand was.

Advertisement
BRIGHT TV/Youtube

BRIGHT TV/Youtube

Daar lag de dief, onder de dekens van de dochter, slapend in een huis waar hij, in plaats van te stelen, 's nachts een welkom toevluchtsoord had gevonden. De agent riep om versterking, en bij de komst van zijn collega's werd de man luid gewekt voordat hij werd meegenomen. Verward vond hij de kamer vol politieagenten, die hem vervolgens arresteerden.

BRIGHT TV/Youtube

BRIGHT TV/Youtube

De jongen had niets gestolen, maar hij werd toch beschuldigd van inbraak. Wie weet of hij nu van de periode van rust zal profiteren om wat slaap in te halen...

Advertisement