Tijdens de vastentijd geeft hij zijn eten op en volgt een dieet dat alleen op bier is gebaseerd: hij verliest 18 kg in 46 dagen

Janine image
door Janine

09 April 2021

Tijdens de vastentijd geeft hij zijn eten op en volgt een dieet dat alleen op bier is gebaseerd: hij verliest 18 kg in 46 dagen
Advertisement

Bier: niet iedereen vindt het lekker, maar wie het waardeert, beschouwt het als een wondermiddel voor zowel de gemoedstoestand als de gezondheid. Een man koos er tijdens de vastentijd voor om te stoppen met eten en een dieet te volgen dat alleen op bier was gebaseerd. Zijn naam is Del Hall, hij woont in Cincinnati en heeft besloten een speciaal dieet te volgen. Del wijst erop dat het geen geschikte manier is om af te vallen, maar de man deed het niet alleen voor zijn lichamelijke gezondheid.

via timesnownews.com

Advertisement

sgtdel/instagram

Door het dieet dat Del Hall 46 dagen volgde, kon hij meer dan 18 kg afvallen: dit is heel veel, zeker als we kijken naar de zeer korte tijd waarin hij het verloor, maar het is volkomen begrijpelijk aangezien Del alleen bier, thee, koffie en water dronk. Del heeft een brouwerij in de Verenigde Staten en wilde niet alleen afvallen en zich beter voelen, hij wilde ook geld inzamelen voor in moeilijkheden verkerende restaurants in het zuiden van Ohio en het noorden van Kentucky.

Advertisement

sgtdel/instagram

Op Instagram deelde hij zijn weg: van dagelijkse uitdagingen naar kleine behaalde resultaten. Nu hij al deze doelen heeft bereikt, voelt hij zich fysiek beter en mentaal gerealiseerd. Del is erin geslaagd om meer dan $12.000 op te halen, die hij zal verdelen onder 43 bars en restaurants in zijn omgeving. Maar dit is nog niet alles: hij wil het ingezamelde bedrag verhogen om elke activiteit $500 te geven om te delen met de werknemers.

sgtdel/instagram

Maar hoe deed Del zijn normale dagelijkse bezigheden door alleen bier te drinken? De man zegt dat hij in deze 46 dagen 230 biertjes dronk: van 3 tot 5 per dag. Hierdoor verloor hij 3 maten, van XXXL naar XL. Toen de vastentijd eindigde, eindigde ook zijn vastenperiode. Del zegt dat hij dit regime al een paar jaar volgt: wanneer de vastentijd arriveert, begint hij aan zijn zeer speciale dieet. Op Instagram, waar hij zichzelf een "beer influencer" noemt, legde hij zijn ongelooflijke veranderingen vast. Veel mensen vinden zijn keuze om alleen bier te drinken, zij het voor een korte tijd, absurd. Is het gezond? Zullen alleen deze 46 dagen bier een impact hebben op je fysieke welzijn? Hoewel Del van bier houdt, belooft hij dat voorlopig geen druppel zal aanraken. Zou je ooit de moed hebben om al die tijd alleen maar bier te drinken?

Advertisement