Hij heeft twee banen om het einde van de maand te halen, maar ontdekt dat zijn vriendin miljonair is

Janine image
door Janine

05 Maart 2022

Hij heeft twee banen om het einde van de maand te halen, maar ontdekt dat zijn vriendin miljonair is
Advertisement

Veel mensen hebben meer dan één baan om de eindjes aan elkaar te knopen. Niet iedereen heeft het geluk een comfortabel leven te leiden, maar met inzet en opofferingen slagen ze er toch in om de rekeningen te betalen en een gelukkig en vredig leven te leiden. Een man liet Reddit-gebruikers echter verbluft achter toen hij zijn verhaal vertelde: hij had twee banen om rond te komen, maar ontdekte toen dat zijn vriendin miljonair is en haar rijkdom voor hem verborg.

via reddit

Advertisement
Not the actual photo - Unsplash

Not the actual photo - Unsplash

De man zei dat hij zijn vriendin op het lyceum had leren kennen en nooit enig vermoeden had over haar rijkdom: ze woonde bij haar tante in een normaal huis, ze droeg nooit dure kleding of accessoires. De twee zijn al 10 jaar samen en wonen samen in een discreet appartement. De vrouw verloor haar baan en dit zette de man ertoe aan om twee banen te nemen om alles te kunnen betalen. Op een dag ontdekte hij dat de pc van de vrouw aan stond en nam hij uit nieuwsgierigheid een kijkje. Hij vond een e-mail van een advocaat die het over familiezaken en een percentage had. Maar de vrouw sprak nooit over haar familie, laat staan ​​over zaken.

Advertisement
Not the actual photo - Unsplash

Not the actual photo - Unsplash

De man, achterdochtig, deed wat onderzoek en ontdekte dat de vader van zijn vriendin veel kledingwinkels heeft in New York en zijn dochter veel geld op haar rekening stort. De vrouw krijgt ook elk jaar een percentage van het geld van het familiebedrijf: de man vermoedt dat de vrouw praktisch miljonair is. De ontdekking was schokkend: hij heeft twee banen die zijn hele dag in beslag nemen, zelfs het weekend, en heeft zijn vrije tijd opgeofferd om alle kosten te kunnen betalen, terwijl zijn vriendin voor hem heeft verzwegen dat ze praktisch uit een miljonairsfamilie komt.

Hoe kan het dat hij nooit iets heeft gemerkt? Op de vraag "Heb je ooit naar haar familie gevraagd?", antwoordt de man: "Natuurlijk, wie niet? Behalve als ik over haar moeder praat (ze zei altijd dat ze overleden was), negeerde ze de vraag of veranderde ze van onderwerp wanneer ik het haar vroeg, dus ik stopte met vragen. Ook ging ik nooit naar haar huis toen we op het lyceum zaten. Dus ik heb haar "tante" nooit ontmoet."

Vervolgens wendde hij zich tot Reddit om hulp, omdat hij niet weet wat hij moet doen: moet hij het meisje ermee confronteren of doen alsof hij van niets weet?

Advertisement