Ze praten al 17 jaar niet meer met hun zoon, als ze ontdekken dat hij rijk is, willen ze bij hem intrekken

Janine image
door Janine

15 December 2021

Ze praten al 17 jaar niet meer met hun zoon, als ze ontdekken dat hij rijk is, willen ze bij hem intrekken
Advertisement

De relatie tussen ouders en kinderen is niet altijd rooskleurig. Ouders hebben vaak zeer hoge verwachtingen van hun kinderen en projecteren hun verlangens op hen: ze stellen zich hun toekomst en hun leven al voor, vergetend dat hun kinderen autonome en onafhankelijke mensen zijn. Vaak begrijpen ze elkaar niet en wordt er afstand gecreëerd: dit is wat er gebeurde met een gebruiker op Reddit, die zijn ervaring deelde. Na 17 jaar van vervreemding besloot hij de band met zijn familie te herstellen. Zijn ouders gedroegen zich echter slinks.

via Reddit

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

De man zegt: “Veel van mijn familieleden zijn artsen, dokter zijn is het enige aanvaardbare beroep in hun ogen en al het andere wordt niet goed ontvangen. Dat is wat er gebeurde toen ik 17 werd en mijn familie vertelde dat ik GEEN arts zou worden, maar een acteercarrière zou opbouwen en mijn inkomen zou aanvullen met kleine bedrijfsactiviteiten. Toen ik het mijn familie vertelde, hebben ze me eruit gegooid en hebben we vervolgens 17 jaar lang het contact verloren."

De man vervolgt: "Na 17 jaar hebben we weer contact gehad en ze vertelden me dat mijn broer een baan kreeg waarmee hij $750.000 per jaar verdient. In de afgelopen 2 jaar hebben ze me nooit gevraagd hoe mijn carrière verliep en dachten ze dat het niet goed ging. Ze hadden gelijk toen ze zeiden dat ik geen carrière zou maken met acteren. Ik heb echter carrière gemaakt als investeringsbankier en ben onlangs partner geworden bij de bank waar ik werk."

Advertisement
Not the actual photo - pexels

Not the actual photo - pexels

Op een dag gingen de ouders naar het huis van hun zoon, in de veronderstelling dat hij in een gehuurde kamer woonde. De zoon vertelde hen toen dat dit zijn huis was. De ouders waren geschokt: ze beschuldigden hem van liegen over zijn carrière en vertelden hem vervolgens dat ze bij hem zouden intrekken en het huis van hun andere zoon zouden verlaten, die duidelijk minder rijk is. De zoon - die jaren eerder door zijn ouders was afgewezen vanwege zijn keuzes - stond zijn ouders niet toe bij hem in te trekken. De man, die zijn verleden nooit is vergeten, vroeg gebruikers vervolgens of hij er goed aan had gedaan om zijn ouders te weigeren. Wat denk jij ervan?

Advertisement