Remos, de geit met een fascinerende uitstraling die bijna op een popster lijkt

Janine image
door Janine

20 Februari 2020

Remos, de geit met een fascinerende uitstraling die bijna op een popster lijkt
Advertisement

Wie zei dat alleen honden en katten er schattig uitzien, en perfect zijn voor prachtige fotoshoots om iedereen jaloers te maken? Soms kan de natuur ons verbazen door ons "onverwachte" dieren te presenteren, met een werkelijk onweerstaanbare uitstraling. We kunnen niet anders denken als we Remos zien: het is geen hond, ook geen kat, maar... een geit!

Om precies te zijn, is dit het favoriete dier van Ahmad Fadzir, een fokker uit Maleisië, die heeft besloten om de foto's van zijn 11 maanden oude witte Saanengeit met de hele wereld te delen, waar hij heel trots op is. Het resultaat? Remos is een echte ster van het web geworden.

via Metro.com.my

Advertisement

Natuurlijk: toen Fadzir besloot de foto's van Remos te publiceren, verwachtte hij dat sommigen zijn uiterlijk zouden waarderen, maar niet in deze mate. Zijn post ging binnen de kortste keren viral, waardoor deze geit een beroemdheid werd.

Advertisement

De reden? Kijk maar eens goed om het te realiseren: Remos is fotogeniek, hij lijkt te poseren en te glimlachen elke keer dat hij de lens van een fotocamera ziet. Door het uiterlijk van de geit, zijn diepe blik en lok, lijkt hij bijna op een popster, die een oneindig aantal reacties en waarderingen van gebruikers teweeg heeft gebracht.

Maar dat is nog niet alles. Van over de hele wereld heeft Fadzir veel aanbiedingen gekregen van mensen die hem willen kopen, allemaal resoluut afgewezen door de fokker. Wie weet of deze schattige kleine geit ondertussen heeft begrepen wat er om zich heen gebeurt, en misschien denkt hij eraan om te gaan zingen, net als een popidool... Natuurlijk wordt er veel gesproken over zijn uiterlijk, door mensen die de geit blijven bewonderen in de meest "modieuze" houdingen die een geit kan aannemen!

Advertisement