Dit meisje versierde de nieuwe auto van haar partner met de hand met mooie "krabbels" - Curioctopus.nl
x
Dit meisje versierde de nieuwe auto…
Een man draagt een enorm cirkelvormig bord om een meter afstand te houden en besmetting van het coronavirus te voorkomen In deze boekwinkel

Dit meisje versierde de nieuwe auto van haar partner met de hand met mooie "krabbels"

13 Maart 2020 • Door Janine
3.199
Advertisement

«Met wat meer talent ben je vaak onzekerder dan met wat minder: zoals de tafel beter op drie dan op vier poten staat», dit zei Friedrich Nietzsche en stelt ons gerust over onze meest verborgen talenten. Afgezien van de ironie, hebben degenen die merken dat ze een groot talent hebben, bijna de plicht om het te cultiveren, waardoor ze de vrije hand krijgen wanneer ze de kans krijgen. Weten hoe je moet schilderen, zingen, acteren, dansen of iets anders waar je van houdt - de mogelijkheid om je hobby's te cultiveren en talenten te ontdekken, is echt belangrijk in het leven. De vriend van deze getalenteerde artieste had waarschijnlijk nog niet begrepen hoe goed zijn vriendin was in het uit de vrije hand tekenen van geometrische figuren en met elkaar verweven krabbels.

via: Reddit

Het begon allemaal bij toeval, toen de jonge vrouw begon te tekenen op de bumper van de nieuwe auto van de jongen...

foto: Imgur

Toen de jongen eindelijk de auto van zijn dromen kon kopen, vond zijn vriendin het nodig om erop te tekenen. De jongen maakte zich niet druk, want hij was toch van plan de auto over te spuiten. Maar toen hij nauwkeuriger observeerde wat zijn vriendin aan het doen was, stond hij versteld.

foto: Imgur
Advertisement
foto: Imgur

Het meisje begon geometrische en enigszins psychedelische vormen op de bumper van de auto te tekenen met een waterdichte marker van Sharpie. Ze kreeg de smaak kennelijk te pakken, want ze tekende verder aan de zijkant en alle beschikbare ruimte van de auto.

foto: Imgur

De jongen liet zijn vriendin doorgaan met die tekeningen, gefascineerd door het effect van de krabbels op de auto. Het eindresultaat is dan ook heel bijzonder en origineel.

foto: Imgur

Het meisje onderbrak haar werk verschillende keren, en deed er ongeveer honderd uur over om haar werk te voltooien. De precisie waarmee de jonge vrouw de krabbels van de auto reproduceerde, is indrukwekkend: als je het van dichtbij bekijkt, lijkt het bijna alsof het meisje een sticker op de auto heeft aangebracht. In werkelijkheid is het slechts een kwestie van vaardigheid, aangezien het meisje alles uit de vrije hand heeft getekend.

Advertisement
foto: Imgur
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt