12 foto's van Corgi’s met een schattige en hilarische houding van afkeuring - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
12 foto's van Corgi’s met een schattige…
In deze boekwinkel Het kledingmerk Vans heeft een kledinglijn en accessoires gecreëerd die volledig is geïnspireerd op de kunst van Van Gogh

12 foto's van Corgi’s met een schattige en hilarische houding van afkeuring

Door Janine
5.709
Advertisement

Het is een van de hondenrassen die de harten van de mensen die van honden houden, het meest weten te veroveren. Met zijn levendige blik, vossengezicht en zijn nieuwsgierige en sluwe karakter is de Corgi echt een prachtige hond. Het is geen toeval dat deze viervoeters die van oorsprong uit Wales komen, geliefd zijn bij vele invloedrijke en beroemde personages. Denk maar aan koningin Elizabeth, die er meer dan 30 bezat, Stephen King en vele andere persoonlijkheden die voor hen zorgden.

In feite is een enkele blik voldoende om de reden voor een dergelijke goedkeuring te begrijpen: de Corgi is een lief klein hondje, die veel kan geven aan degenen die aan zijn zijde staan. En het gaat niet alleen om het uiterlijk, want honden van dit ras, bekend in Engeland sinds de tiende eeuw, zijn behendig, gehoorzaam, zeer intelligent en heel erg expressief.

Zozeer dat er op Facebook een groep is die heeft besloten om foto's van Corgi’s in tedere en tegelijkertijd hilarische poses te verzamelen. Het heet Disapproving Corgis en, zoals de naam al aangeeft, is het opgedragen aan al die Corgi’s die op de een of andere manier niet blij waren met wat ze deden. Veel plezier en laat jezelf... beoordelen aan de hand van hun afkeurende blikken!

1. Pluto (links) is helemaal niet blij dat hij is opgepakt door zijn menselijke vriendin. In tegenstelling tot Liberty (rechts), die er juist naar uitkeek...

2. Ik stopte slechts 5 seconden met hem te aaien en dit is de blik die hij besloot om me te geven...

Advertisement

3. Hij laat me elke dag dit gezicht zien, en ik moet zeggen dat, als hij dat doet, het nogal verontrustend is... wie weet wat hij niet goedkeurt!

4. De mok zegt alles, en het lijkt speciaal voor hem gemaakt te zijn: vandaag is niet de juiste dag!

5. Misschien keurt mijn Penelope de speeltjes die ik voor haar heb gekocht niet goed... Hier lijkt ze te zeggen: “wie denk je wel niet dat ik ben, ik wil meer!"

Advertisement

6. Nee, regenachtige dagen en wandelingen in de open lucht gaan niet echt samen: mijn hond kan het bevestigen!

7. Het lijkt erop dat hij de bestuurder van een andere auto boos aankijkt... misschien heeft hij een ongepast gedrag tegen zijn baasje gebruikt!

Advertisement

8. Sheldon keurt onze gebruikelijke wandeling bijna elke dag af en laat dat goed merken!

9. Cooper is trots om me zijn strenge afkeurende blik te laten zien wanneer hij maar wil...

Advertisement

10. Tegenover zo'n blik is het moeilijk om je niet heel erg beoordeeld te voelen...

11. Nee, dit nieuwe "kapsel" is absoluut niets voor haar... haar geërgerde houding zegt alles!

12. Dichtgeknepen ogen en een norse houding: voor Lord Muffin is het geen beste dag!

Zijn ze niet schattig en hilarisch tegelijkertijd? Deze Corgi’s weten echt hoe ze hun afkeuring tegenover de mensen om hen heen naar buiten kunnen brengen!

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt