Coronavirus: een schaamteloze vrouw neemt de hele voorraad wc-papier mee bij de supermarkt

Janine image
door Janine

28 Maart 2020

Coronavirus: een schaamteloze vrouw neemt de hele voorraad wc-papier mee bij de supermarkt
Advertisement

In een tijd waarin we allemaal zouden moeten nadenken over het welzijn van de gemeenschap en niet alleen over onze eigen belangen, zijn er over de hele wereld gevallen van hamsteren of een gebrek aan burgerzin, die vervolgens weerkaatsen op sociale netwerken die gemeenschappelijke verontwaardiging aanwakkeren.

Eén van de meest schandelijke vinden we die van een vrouw in Florida, die naar een winkel ging en bedacht om de hele voorraad wc-papier, servetten en zakdoeken te kopen en mee te nemen, ongeacht de gevolgen die haar zelfzuchtige gebaar had kunnen hebben op andere klanten. Haar beschamende onderneming werd echter gefilmd door een voorbijganger, die vervolgens besloot de video te publiceren om iedereen te laten zien hoe ver menselijke onwetendheid kan gaan.

via miamiherald.com

Advertisement
Brian Tyler Cohen/Twitter

Brian Tyler Cohen/Twitter

De video toont de vrouw, vermoedelijk geholpen door een familielid, die hele dozen sanitaire producten in haar pick-up truck en auto laadt. De vrouw die het gefilmd heeft, benadrukt meerdere malen hoe verkeerd deze actie jegens anderen is, maar krijgt alleen arrogante antwoorden. Het gesprek gaat zelfs over politieke kwesties, wanneer het meisje speculeert "ik durf te wedden dat je Trump steunt" en de ander, doos na doos inladend, antwoordt "Donald Trump! Lang leve Donald Trump!".

Kortom, een nogal gênante scène, die bij veel mensen een sterk gevoel van verdriet maar ook veel woede heeft opgewekt. Naast het verwijten van het gedrag van de vrouw (die, zoals in de video wordt verondersteld, de materialen ook tegen een hogere prijs zou kunnen doorverkopen, wat nog schandelijker is), keerden gebruikers zich ook tegen de winkel Dollar Tree, tot het punt dat ze de woordvoerder dwongen om een ​​verklaring af te leggen. Volgens hem is er in de winkelketens al een beperking op de aantallen die door de individuele klant kunnen worden gekocht, maar helaas is dit in dit geval niet gerespecteerd.

Een plausibele rechtvaardiging, maar eentje die de woede van degenen die in winkels rondlopen op zoek naar wat toiletpapier nauwelijks kan beheersen.

Advertisement
Advertisement