Een kunstenaar maakt de personages van The Simpsons na dankzij 3D-modellering: ze lijken net echt - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kunstenaar maakt de personages van…
In een plaats in India worden aan toeristen bamboe waterflessen gegeven om plastic vervuiling te verminderen De wereldwijde lockdown vermindert geluidsoverlast onder water: walvissen “praten” weer met elkaar

Een kunstenaar maakt de personages van The Simpsons na dankzij 3D-modellering: ze lijken net echt

Door Janine
6.914
Advertisement

De lange quarantaineperiode waardoor iedereen wekenlang thuis moest blijven, heeft de artistieke geest van veel getalenteerde mensen in wiens DNA kunst en creativiteit stroomt, niet gestopt. Een creativiteit, gecombineerd met passie, die niet ophield, zelfs niet met de lockdown. Vanuit huis heeft de Turkse kunstenaar Hossein Diba honderden driedimensionale digitale modellen gemaakt, geïnspireerd op de beroemdste personages van film, tv en enkele van de meest geliefde sterren op het grote scherm.

Hossein is een digitale kunstenaar die van driedimensionaal modelleren zijn specialiteit en passie heeft gemaakt; dankzij dit talent maakte hij 3D-versies van enkele filmsterren en fictieve personages die net echt lijken. Om het volledige potentieel van driedimensionale modellering en het talent van Hossein volledig te begrijpen, moet je kijken hoe deze Turkse kunstenaar de protagonisten van de beroemdste gekke familie op tv heeft nagemaakt: The Simpsons!

Homer Simpson

Advertisement

Mr. Burns

Mr. Burns 2

Bart Simpson

Advertisement

Lisa Marie Simpson

Marge Simpson

Geef toe: ze lijken zo realistisch dat ze uit het dagelijks leven lijken te zijn gekomen!

Om meer driedimensionale creaties te bekijken van de zeer getalenteerde Hossein Diba, bezoek dan zijn officiële website en zijn Instagram-kanaal.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt