Een kunstenaar maakt de personages van The Simpsons na dankzij 3D-modellering: ze lijken net echt

Janine image
door Janine

30 Mei 2020

Een kunstenaar maakt de personages van The Simpsons na dankzij 3D-modellering: ze lijken net echt
Advertisement

De lange quarantaineperiode waardoor iedereen wekenlang thuis moest blijven, heeft de artistieke geest van veel getalenteerde mensen in wiens DNA kunst en creativiteit stroomt, niet gestopt. Een creativiteit, gecombineerd met passie, die niet ophield, zelfs niet met de lockdown. Vanuit huis heeft de Turkse kunstenaar Hossein Diba honderden driedimensionale digitale modellen gemaakt, geïnspireerd op de beroemdste personages van film, tv en enkele van de meest geliefde sterren op het grote scherm.

via Hossein Diba

Advertisement

Hossein is een digitale kunstenaar die van driedimensionaal modelleren zijn specialiteit en passie heeft gemaakt; dankzij dit talent maakte hij 3D-versies van enkele filmsterren en fictieve personages die net echt lijken. Om het volledige potentieel van driedimensionale modellering en het talent van Hossein volledig te begrijpen, moet je kijken hoe deze Turkse kunstenaar de protagonisten van de beroemdste gekke familie op tv heeft nagemaakt: The Simpsons!

Advertisement

Homer Simpson

Mr. Burns

Mr. Burns 2

Bart Simpson

Advertisement

Lisa Marie Simpson

Marge Simpson

Geef toe: ze lijken zo realistisch dat ze uit het dagelijks leven lijken te zijn gekomen!

Om meer driedimensionale creaties te bekijken van de zeer getalenteerde Hossein Diba, bezoek dan zijn officiële website en zijn Instagram-kanaal.

Advertisement