Deze man is hetero, getrouwd, heeft kinderen en vindt het leuk om hoge hakken en kokerrokken in zijn kledingkast te hebben

Janine image
door Janine

21 Oktober 2020

Deze man is hetero, getrouwd, heeft kinderen en vindt het leuk om hoge hakken en kokerrokken in zijn kledingkast te hebben
Advertisement

Hij heet Mark Bryan en hij is een echtgenoot, een vader, een robotingenieur: maar hij is ook iemand die heeft besloten om buiten de kaders te denken, in het bijzonder degenen die onderscheid maken tussen wat mannelijk is, en wat alleen voor vrouwen is gemaakt. Het resultaat? Een man die hakken en kokerrokken draagt ​​met veel nonchalance - en klasse. Als je denkt aan een man die, net als vele anderen, van seksuele geaardheid is veranderd nadat hij een gezin heeft gesticht, heb je het mis, en dit is precies waar de ruimdenkendheid van ons allemaal op de proef wordt gesteld: kun je je een man voorstellen die hetero is en van auto's en mooie vrouwen houdt en die er ook van houdt om naaldhakken en getailleerde rokken in zijn garderobe te hebben?

Advertisement

Dit is Mark Bryan, een robotingenieur van Amerikaanse afkomst, maar die in Duitsland woont. Hij is getrouwd en heeft kinderen, maar dat is zeker niet de reden waarom hij populair is geworden. Zijn Instagram-profiel staat vol met bijna dagelijkse foto's waarop hij zijn outfits laat zien om naar het werk te gaan en het is precies het sociale profiel dat hem populariteit heeft bezorgd.

Advertisement

Je zult op zijn foto's in feite geen grijze en droevige pakken zien, zoals mannen op kantoor dragen: integendeel, je vindt op bijna elke foto schoenen met hakken en kokerrokken. Maar laat je niet meeslepen door vooroordelen.

Mark is hetero, zoals hij zelf op zijn Instagram-profiel verklaart: hij houdt van mooie vrouwen, Porsches en is gelukkig getrouwd. Hij houdt er gewoon van om kleding te dragen die voor een man onconventioneel zijn, laat staan ​​voor een ingenieur die op het punt staat naar zijn werk te gaan.

Met absolute nonchalance - en klasse! - toont hij zijn gespierde welgevormde benen en billen die worden benadrukt door een opzettelijk superstrakke rok. Allemaal met de volledige goedkeuring van zijn vrouw: in feite gaat het om de poging om buiten de kaders te denken en ondanks de rok en hakken aan een hetero te denken. Mark wordt echter niet zozeer op de proef gesteld als de mensen die hem zo gekleed zien rondlopen: hoevelen hebben te overhaaste en ook verkeerde conclusies getrokken?

Nu je je een man die hetero is met hakken en een rok kunt voorstellen, zit er niets anders op dan te genieten van de stijl van Mark waarmee hij zijn outfits laat zien: is het je opgevallen met welke klasse hij duizelingwekkende hakken draagt? Of hoe smaakvol hij trui, rok en schoenen combineert?

Advertisement

Deze man is een van die mensen die, met een snufje zelf-ironie, zijn eigen ruimdenkendheid en die van anderen op de proef stellen: beoordelen we de mannelijkheid van een man echt alleen aan de hand van de stukken stof die hij draagt? 

Of zijn het aspecten die verder gaan dan wat iemand verkiest te dragen?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement