Deze vader stuurt familieleden foto's waarin zijn dochter altijd in gevaar is: maar het zijn gewoon schitterende fotomontages - Curioctopus.nl
x
Deze vader stuurt familieleden foto's…
16 foto's van Dubai die ons laten zien hoe hier de grens van overdrijving wordt verlegd 14 ongebruikelijke situaties die Japan tot een buitengewoon origineel land maken

Deze vader stuurt familieleden foto's waarin zijn dochter altijd in gevaar is: maar het zijn gewoon schitterende fotomontages

04 November 2020 • Door Janine
1.874
Advertisement

Iedereen die ouder is, weet heel goed hoe deze rol tot de moeilijkste ter wereld behoort. En we hebben het niet alleen over slapeloze nachten, het verschonen van luiers of het continue spugen van melk... in dit geval hebben we het over wat degenen die kinderen hebben bezorgd maken: het gevaar dat er iets met ze gebeurt. Geconfronteerd met deze vreselijke test, besloot een Ierse vader om, gewapend met ironie, hilarische fotomontages tot leven te brengen, met de bedoeling om zijn familieleden te laten schrikken, maar ze onmiddellijk daarna te laten lachen.

Stephen Crowley, zo heet hij, heeft de foto’s gepost die zijn dochter als hoofdrolspeelster zien op momenten die in een oogwenk gevaarlijk kunnen worden op zijn Instagram-pagina, en heeft in korte tijd miljoenen views bereikt.

De humor van deze man verbergt eigenlijk een veel diepere betekenis. Toen zijn kleine meisje nog maar 4 maanden oud was, kreeg ze de diagnose van een zeldzame immuunziekte die haar ertoe bracht chemotherapie te ondergaan en uiteindelijk een beenmergtransplantatie.

Gelukkig gaat het nu goed met het meisje en heeft haar vader besloten om deze foto's niet alleen aan haar familieleden te geven, maar aan het hele web om ervoor te zorgen dat mensen het leven met de juiste hoeveelheid plezier leven.

Geniet van deze galerij!

Sommige situaties lijken op het eerste gezicht al onrealistisch, zoals die van het kind in de keuken dat een mes vasthoudt of de laatste foto, waarin ze een auto bestuurt, terwijl andere waanzinnig concreet zijn, zoals het meisje vastgebonden op het achterzitje van de fiets en haar vader die een wheelie doet.

Advertisement

En wat vind je van de foto van het meisje dat in plaats daarvan op de richel van de trap staat? Stel je de schrik voor als je haar daar midden in de nacht zou zien staan!

Om te begrijpen of dit water schoon is, is het raadzaam om het van zo dichtbij mogelijk te observeren

Gymnastiek is een serieuze zaak... wie weet wat een buikspieren ze zal ontwikkelen na al deze oefeningen!

Advertisement

Schommelen zonder te gaan zitten? Een geweldig idee om in een circus proberen te komen

Op de trampoline springen is een van de leukste dingen die er zijn, maar als je te hoog springt, loop je ook het risico over het net te vallen!

Advertisement

Wat leuk om in papa's armen te vliegen, ik zit midden in de wolken!

Advertisement

Als het speelgoed te hoog ligt moet je ergens opklimmen om erbij te kunnen.

Is het een hond of een pony? Bij twijfel gaan we erop zitten

De zolder ontdekken.

Daar gaan we, met piepende remmen!

Heerlijk, met de wind in je haren!

Zou je ooit een manier als deze hebben bedacht om de pijn te bezweren?

Tags: KinderenNuttig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt