Een kunstenaar gebruikt kunstmatige intelligentie om Disney-personages na te bootsen alsof ze in de echte wereld leven - Curioctopus.nl
x
Een kunstenaar gebruikt kunstmatige…
15 mensen die zo vreemd zijn dat je je afvraagt ​​of ze bij deze planeet horen 15 komische situaties waarin de hoofdrolspelers spijt hebben van wat ze zojuist hebben gedaan

Een kunstenaar gebruikt kunstmatige intelligentie om Disney-personages na te bootsen alsof ze in de echte wereld leven

17 November 2020 • Door Janine
21.896
Advertisement

Disney-tekenfilms, maar we zouden ze eigenlijk films moeten noemen, geven personages uit het dagelijks leven weer: het “beest” dat in werkelijkheid een heel lief wezen blijkt te zijn, de heks die jaloers is op de schoonheid van anderen, de jonge zeemeermin die niet tevreden is met haar leven en in de problemen komt in de zee. Hoe magisch en onwerkelijk de Disney-wereld ook is, met een diepere analyse kun je veel van de echte wereld vinden.

Over de echte wereld en Disney-personages gesproken, de kunstenaar die op Instagram bekend staat als toyboyfan heeft gezichten gemaakt die de beroemde geanimeerde personages zouden kunnen vertegenwoordigen als ze in het echte leven zouden leven. Ze "in vlees en bloed" te zien is absoluut verrassend!

1. Prinses Jasmine

De manier waarop toyboyfan deze ongelooflijk vergelijkbare gezichten weet te krijgen bij hun geanimeerde tegenhangers is geniaal: de artiest vertelt dat hij kunstmatige intelligentie gebruikt.

2. Aladin

Allereerst voegt hij door middel van een programma voor kunstmatige intelligentie twee beelden samen; een met het Disney-personage zoals we hem in tekenfilms hebben gekend en een van een persoon in vlees en bloed die volgens de kunstenaar op hem kan lijken.

Advertisement

3. Merida uit Brave

Het resultaat kan "kunstmatig" zijn en niet erg prettig voor het oog, daarom gaat de kunstenaar vaak verder met het samenvoegen van de foto die is verkregen vanaf de eerste stap met andere gezichten die op het Disney-personage lijken, totdat hij een realistisch gezicht krijgt.

4. Esmeralda uit de Klokkenluider van de Notre Dame

Op dit punt komt de creativiteit en vaardigheid van toyboyfan tussenbeide. Met fotobewerkingsprogramma's als Photoshop past hij hier en daar het eindresultaat aan om een ​​grotere gelijkenis met het geanimeerde personage te krijgen. Dit is het moment waarop hij onderscheidende kenmerken toevoegt, zoals een accessoire of een bepaald fysiek kenmerk.

5. Mulan

Op deze manier krijgt de digitale kunstenaar gezichten die doen denken aan de heldinnen en andere Disney-personages, met kenmerken van echte mensen.

Advertisement

6. Erik uit de Kleine Zeemeermin

Het verhaal houdt hier niet op en we kunnen allemaal blijven dromen alsof we nog een kind waren, dit keer met een echte "foto" van de personages waar we van hielden.

7. Vaiana uit de gelijknamige film.

Mis de andere werken van toyboyfan niet door zijn Instagram-profiel te bezoeken!

Advertisement

8. Tiana uit de Prinses en de Kikker.

9. Elsa uit Frozen

Advertisement

10. Anna uit Frozen

11. Ursula uit de Kleine Zeemeermin

12. Gaston uit Beauty and the Beast

13. Maleficent uit Doornroosje

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt