Deze kunstenaar fotografeert wolken en transformeert ze in schattige stripfiguren

Janine image
door Janine

24 November 2022

Deze kunstenaar fotografeert wolken en transformeert ze in schattige stripfiguren
Advertisement

Op mooie dagen, als de lucht blauw is, maar met daarboven een paar witte wolken, spelen kinderen vaak een spelletje: ze gaan op een grasveld liggen en kijken hoe ze van vorm veranderen en raden waar ze op lijken. De verbeeldingskracht van de kleintjes stelt hen in staat verder te kijken dan de werkelijkheid en dingen te observeren die volwassenen niet kunnen zien.

Een echte artiest is iemand die voortdurend trouw blijft aan zijn innerlijke kind en het van tijd tot tijd naar boven laat komen en hem laat verwonderen over de dingen, alsof het de eerste keer is dat hij ze ziet. Chris Judge heeft besloten om naar het kind in zich te luisteren en elke dag deelt hij op zijn sociale profielen afbeeldingen van wolken die zijn omgevormd tot grappige stripfiguren. Hier zijn de 17 leukste afbeeldingen.

via adailycloud/Instagram

Advertisement

1. Lezen

Deze wolk lijkt lekker rustig te zijn. Niets is zo ontspannend als een middag een boek lezen onder het genot van een dampende kop thee.

Advertisement

2. Gorilla

Deze gorilla kijkt met grote vreugde naar zijn ijsje, hij kan niet wachten om ervan te proeven. Misschien kijkt hij om zich heen om te zien of er iemand in de buurt is om een ​​hap te nemen.

3. Krokodillen

De krokodillen spelen met hun moeder die ze nauwlettend in de gaten houdt, altijd klaar om ze tot de orde te roepen. Uit de blik van de moeder blijkt dat de kleintjes zich niet zo goed gedragen.

4. Draak

Deze wolk is niet getransformeerd tot zomaar een draak, maar in Falkor, het mythologische wezen dat de hoofdpersoon van het "Neverending Story" vergezelt in prachtige avonturen.

5. Pompoen

Om Halloween te vieren, wilde Chris een pompoen maken op een wolk met een bijzondere oranje kleur, natuurlijk als gevolg van de zonsondergang.

Advertisement

6. Koor

Een prachtig koor van beren. De muziek die uit hun monden komt zal ongetwijfeld hemels zijn.

7. Gluren

Deze wolk gluurt tussen de huizen. Misschien speelde hij verstoppertje en is het nu tijd om naar zijn hol te gaan.

Advertisement

8. Biggetjes

Deze biggetjes rennen vrolijk en vrij door de lucht. Het observeren ervan geeft echt rust.

9. Kat

Deze moederkat en haar kitten lopen vredig langs de zee. Het kitten lijkt heel tevreden.

Advertisement

10. Draak

Deze wolk die regen belooft is veranderd in een draak. Gelukkig lacht hij.

11. Hondje

Iedereen zou graag zo gelukkig en kalm zijn als dit hondje. Iedereen moet even de tijd nemen om te ontspannen en in alle rust een kopje koffie te drinken.

Advertisement

12. Stitch

Deze wolk stelt het stripfiguur Stitch voor, die naar de horizon brult.

13. Lyrische muziek

Deze wolk is een zanger die tijdens het intoneren van een stuk lyrische muziek, terwijl hij met zijn handen zwaaide, zijn zangpartner raakte.

Advertisement

14. Beer

Een tennissende beer, te oordelen naar de positie lijkt het erop dat hij op het punt staat de bal te raken met zijn geheime slag: de backhand.

15. Vissen

Als je je geest vrij laat om te fantaseren, zou het niet moeilijk zijn om dit scenario te veranderen en een zee te zien waar vissen graag zwemmen.

Advertisement

16. Dinosaurussen

Deze dinosaurussen hebben plezier, ze doen de polonaise. Ze zijn ongetwijfeld vrolijk.

17. Jazz

Ze reproduceren de scène uit de film "De Aristokatten" waar "iedereen jazz kan spelen".

Vind je het leuk om de verschillende vormen van wolken te observeren?

Advertisement