x
10-jarige jongen ontsnapte dankzij een…
Ze heeft moeite haar rekeningen te betalen, maar geeft £140 uit aan kerstcadeautjes voor haar honden Ze vieren hun trouwdag in een park en vinden een zeer zeldzame edelsteen

10-jarige jongen ontsnapte dankzij een slimme strategie aan een vrouw die hem achterna zat

19 November 2022 • Door Janine
14.120
Advertisement

Soms heb je een soort zesde zintuig en neemt het gevaarlijke situaties waar. Op dat moment weet je niet wat je moet doen. Sommigen worden onrustig, hun geest wordt troebel en ze kunnen de juiste oplossing niet vinden. Vele anderen daarentegen hebben de gave om hun geduld niet te verliezen, kalm te blijven en alle mogelijke alternatieven adequaat af te wegen om de beste te kiezen. Vaak heb je echter geen tijd, je moet snel denken en nog sneller handelen.

Net als deze jongen die zag dat een vrouw hem volgde en dankzij een slimme truc wist te ontsnappen. Laten we eens kijken hoe hij het deed.

via: Msn

Sammy Green is een 10-jarige jongen en woont met zijn familie in Pottstown, Pennsylvania. Op een middag nam hij, zoals gewoonlijk, nadat hij uit school kwam, afscheid van zijn klasgenoten en liep alleen naar huis. Onderweg stopte de jongen bij een buurtwinkel en hier begon zijn onaangename avontuur.

In de winkel kwam een ​​vrouw naar hem toe en begon met hem te praten, ze vertelde hem dat ze een vriendin van zijn vader was en dat hij met haar mee moest gaan. Sammy vertrouwde de woorden van de vrouw niet en verliet de buurtwinkel om de weg te nemen die hem naar huis zou brengen.

De jongen liep door, maar hij besefte dat de vrouw nog steeds achter hem was. Ze volgde hem. Op dat moment bleef de jongen kalm en probeerde onmiddellijk een oplossing te vinden die hem in veiligheid kon brengen.

Plotseling loopt hij langs de winkel Dani Bee Funky. Hij aarzelt geen moment, hij gaat naar binnen en loopt direct naar de kassa en zegt maar één ding tegen de medewerkster: "doe alsof je mijn moeder bent, een vrouw volgt me”.

Advertisement

De caissière, een 17-jarig meisje genaamd Hannah Daniels, keek op, zag de vrouw die de kleine achterna zat bij de ingang van de winkel staan, en begreep meteen de situatie. Om deze reden nam ze Sammy bij de hand en samen met hem ging ze naar de deur en deed die dicht. De achtervolger kon niets anders doen dan weggaan. Direct werd de politie gealarmeerd, die de vrouw in korte tijd wist op te sporen en aan te houden.

Sammy is veilig teruggekeerd naar zijn ouders die hem elke dag proberen de slechte dag die hij had te doen vergeten.

Wat vind je hier van?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt