3 dagen oude dochter kruipt plotseling, heft haar hoofd op en begint te praten (+VIDEO)

Janine image
door Janine

18 Juni 2023

3 dagen oude dochter kruipt plotseling, heft haar hoofd op en begint te praten (+VIDEO)
Advertisement

Er wordt gezegd dat een van de grootste geneugten van het leven het ouderschap is, maar vanaf dat moment weten we dat we veel verantwoordelijkheden op ons zullen moeten nemen, we zullen voor een ander mens moeten zorgen. We zullen slapeloze nachten moeten accepteren, maar ondanks dit alles is de geest van nieuwe vaders en moeders doordrongen van een enkel verlangen dat hun kleintje gezond en sterk wordt. Daarom let je vooral in de eerste maanden op elk detail en op elke kleinste beweging.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we zo dadelijk gaan vertellen, was verbaasd toen ze zag dat haar drie dagen oude dochter zich gedroeg alsof ze veel ouder was, want ze begon te kruipen, hief haar hoofd op en begon plotseling te praten. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via samantha__elizabeth_/Instagram

Advertisement
samantha__elizabeth_/Instagram

samantha__elizabeth_/Instagram

Samantha Mitchell, op sociale media bekend onder het pseudoniem samantha__elizabeth_, is moeder geworden van de kleine Nyilah Daise Tzabari. Deze gebeurtenis vervulde haar met vreugde, ze bracht uren door met het observeren van haar dochter om te zien hoe ze bewoog, met aandacht voor elk detail.

De moeder keek naar haar dochter die in haar wiegje lag. Tot er plotseling iets onverwachts gebeurde wat haar sprakeloos maakte.

Advertisement
samantha__elizabeth_/Instagram

samantha__elizabeth_/Instagram

Nyilah begon zich plotseling, toen ze nog maar 3 dagen oud was, te gedragen als een veel oudere baby. De moeder verspilde geen tijd, zodra ze het besefte, besloot ze haar mobiele telefoon te pakken om vast te leggen wat er gebeurde en alles op haar sociale netwerken te publiceren. In de clip zien we de baby in de wieg liggen met haar buik naar het matras gericht, wanneer ze plotseling probeert op te staan om te kruipen. Dan heft ze haar hoofd op om rond te kijken en daarna begint ze geluiden te maken, alsof ze wilde praten.

"Mama, mama rennen! - hoor je Samantha zeggen in de clip - Nyilah probeert te kruipen. Is dit volgens jou normaal? Ze is pas drie dagen oud, het lijkt mij onmogelijk".

Hoewel deze situatie misschien ongewoon lijkt, hebben artsen uitgelegd dat het een veelvoorkomend gedrag is bij pasgeborenen. Bij deze gelegenheden proberen ze gewoon te communiceren dat ze honger hebben.

Wat vind je hiervan? Ben je ooit getuige geweest van zo'n gebeurtenis?

Source:

Cover IMG Credit: https://www.instagram.com/p/Cs8tzdftRgK/

Advertisement